Nyt nummer fra Kommunistisk Politik – 1. maj udtalelser

ArbejderPartiet Kommunisterne, APKs 1. maj udtalelse og grundlag kan læses i dette nummer af avisen, sammen med CIPOMLs 1. maj hilsen. CIPOML står for Den Internationale Konference af marxist-leninistiske partier og organisationer, som APK er medlem af.

God 1. maj.

Det nye nummer af Kommunistisk Politik er klar til brug. Det kan læses online eller printes ud. Det kan også hentes gratis i Oktober Bogbutikkerne i København, Odense og Aarhus

Kommunistisk Politik udkommer hvert 14. dag og her kan du i almindelighed læse om APKs holdninger til vigtige begivenheder i klassekampen – bl.a. hvorfor vi skal styrke kravet til regeringen om at stoppe sin støtte til Israels folkemord. Om spørgsmål i marxismen-leninismen. Om aktuelle udgivelser, som baggrunden palæstinenserne lange kamp, og aktiviteter i APK.

Skulle du have misset artiklerne på KPnet.dk,
så kan du læse dem her: 14dags KP 29.april med 1. maj udtalelser og hilsner

Eller tryk på forsiden og hent folderen i PDF-format.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater