Nu på bibliotekerne og som podcast: “Socialisme – ord og handling”

Bogen Socialisme – ord og handling, kan nu lånes på biblioteker over hele landet. Bibliotekerne skriver: Bogen kan læses af alle, der interesserer sig for socialisme. Der er også mulighed for at høre bogen som podcast.

Lektørudtalelsen om bogen er meget positiv, der står bl.a.:

”Man mærker historiens vingesus, når man læser Marx og Engels oprindelige tekst. Der er noget helt grundlæggende godt i at læse de oprindelige tekster.”

Det er en vigtig og også spændende bog, som vi varmt opfordrer til at anskaffe sig og læse.

Læs om hvordan den socialistiske statsmagt er opbygget. Læs bl.a. om borgernes grundlæggende rettigheder og pligter, og om valgsystemet. Du vil se en kæmpe forskel til vores nuværende reaktionære og undertrykkende kapitalistiske system.

Der er flere nutidige tekster – som Oktoberrevolutionens betydning for kvinderne og artiklen Socialismen og Fremtiden.

APKs centralkomite skriver i forordet til bogen: 

– Det er socialisme i ’ord’, som programmer og erklæringer, og det er socialisme i handling i kraft af dens erfaringer og konkrete udtryk som magtovertagelse og statsopbyggelse.

Det er den videnskabelige socialisme, nemlig marxismen-leninismen, og dens ægte konkrete resultater som behandles. Derfor vil denne bog også stå i dyb kontrast og opposition til reformisternes evige række af dårlige undskyldninger og forvanskninger af socialisme.

I en tid hvor kapitalismen er døende og i sidste fase står med alverdens kriser, herunder almen-, økonomisk-, klima-, flygtninge-, mv. krise, er udbredelsen og kendskabet til socialismen, som krisernes løsning, og samfundsudviklingens forløsning, et naturligt og rigtigt skridt.

Hør bogen oplæst som podcast på Stalinfo

Se APK’s hjemmeside


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater