Stort tillykke med frikendelsen Bitten!

Efter det 3. og sidste retsmøde i fredags er det strømmet ind med støtte til Bitten Vivi Jensen, på Facebook og andre steder. Det er især dødsyge mennesker der har været udsat for årelang invaliderende kommunal sagsbehandling, der takker Bitten for hendes uvurderlige indsats. Baggrunden for retsmødet var at Københavns Kommunes beskæftigelsesforvaltning havde sagsøgt Bitten for chikane (straffeloven paragraf 119a) via 16 kommunalansatte. Hun har på et tidspunkt nævnt sagsbehandleres navn ved opslag på Facebook og også lagt lydfiler op. Hvilket b.la. er årsagen til anklagen om chikanering.

Af Poul Andersen

Bitten Vivi Jensen efter frifindelsen med hendes advokat Mads Krøger Pramming

Med sit indgående kendskab til lovgivningen har Bitten som partsrepræsentant vundet mere end 100 sager. Sager, hvor dødsyge mennesker der har været i årelange ressourceforløb, er blevet reddet ved Bittens hjælp og er kommet på førtidspension.

Afslutningsvis fik Bitten ordet på fredagens retsmøde, hvor hun nævnte en række sager hun havde været involveret i. Hun afsluttede med nedenstående ord:

“På 8 år har jeg afsluttet over 100 sager i Københavns Kommune, jeg har vundet hver og en. Det kan kun betyde at jeg har haft ret, og at kommunens sagsbehandlere har taget fejl. Jeg har set den ene knuste skæbne efter den anden, og har opfattet det som en pligt at hjælpe fordi jeg kunne. At nævne navne på de værste sagsbehandlere, og offentliggøre lydfiler af deres virke, har været nødvendigt. Hvis det var muligt, lagde jeg gerne sag an mod hver og en af dem.

Jeg har aldrig chikaneret nogen, kun omtalt deres virke som det forekom: menneskeødelæggende og formålsløst.

Jeg fortryder intet.”

Mandag kom så rettens dom, sendt via mail, til Bittens advokat, Mads Krøger Pramming. Og Bitten er frikendt.

Endnu engang stort tillykke med frifindelsen Bitten og din lange, vedholdende seje kamp for de socialt udsatte.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater