Nyt nummer fra Kommunistisk Politik

Nu er det nye nummer af Kommunistisk Politik klar til brug. Læs det online,  print det ud eller hent det i Oktober Bogbutikker.I Kommunistisk Politik, der udkommer hvert 14. dag kan du læse om APKs holdninger til vigtige begivenheder i klassekampen – bl.a. hvorfor vi skal styrke kravet til regeringen om at stoppe sin støtte til Israels folkemord. Om spørgsmål i marxismen-leninismen. Om aktuelle udgivelser, som baggrunden palæstinenserne lange kamp, og aktiviteter i APK

Skulle du have misset artiklerne på KPnet.dk, så kan du læse dem her:

Click to access 14dags-KP-1april24.pdf

Eller tryk på forsiden og hent folderen i PDF-format.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater