COOP Danmark fortsætter samhandel med apartheid-Israel

COOP har svaret på de mange klager over Coop supermarkedernes salg af israelske produkter. Det er intet mindre end en skandale at Coop, som mange af os er medlemmer af, slutter sit svar med følgende svada: “Vi har derfor ikke planer om at stoppe samhandel med virksomheder i Israel der i øvrigt lever op til vores krav”.
BOYKOT ISRAEL KAMPAGNEN FORTSÆTTER BOYKOTTEN AF ALLE ISRAELSKE PRODUKTER

Af Boykot Israel Kampagnen

Flere COOP-kunder har i disse dage vist os det standard-svar de har modtaget fra Coops kundeservice – som svar på deres klage over Coop supermarkedernes  salg af israelske produkter og dermed støtte til Israels apartheid-økonomi.
Standard-svarets essens er følgende:

1) Coop sælger angiveligt ikke israelske bosætterprodukter da disse ifølge internationale normer er illegale:

“Coop  forhandler ikke varer fra de besatte området i Israel/Palæstina (Vestbredden og Gaza), ligesom vi ikke forhandler fra Vestsahara. I begge tilfælde læner vi os op ad internationale organer (der har vedtaget resolutioner som fordømmer bosættelser som ulovlige”.

Angiveligt er COOP så blåøjede at de stoler på de israelske eksportører når disse erklærer at fx Medjoul dadlerne er fremstillet i ‘selve Israel’ og ikke i bosættelserne- selv om fx  Danwatch i flere rapporter har dokumenteret Israels systematiske snyd med varernes oprindelse!

Men for Boykot Israel Kampagnen er det ikke afgørende om de israelske varer er fra den ene eller anden del af den zionistiske kolonimagt Israel! ALLE ISRAELSKE VARER SKAL BOYKOTTES!’ Ligesom man boykottede alke varer fra  apsrtheid-Sydafrika!

2) Det er intet mindre end en skandale at Coop, som mange af os er medlemmer af, slutter sit svar med følgende svada:

‘“Vi har derfor ikke planer om at stoppe samhandel med virksomheder i Israel der i øvrigt lever op til vores krav”.

Kravet fra Coop Danmark er åbenbart ikke at Israel skal respektere palæstinensernes rettigheder eller – allervigtigst – STOPPE FOLKEMORDET i GAZA!

Derfor optrapper  vi boykot Israel- kampagnen foran og i COOPs supermarkeder!
Derfor opfordrer vi til en storm af klager til COOP!
Derfor opfordrer vi til aktiviteter ved COOPs kommende  generalforsamlinger!

TOTAL BOYKOT AF ISRAEL!
STOP FOLKEMORDET I GAZA!

Følg Boykot Israel Kampagnen på Facebook

Hjemmeside


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater