Nyt nummer af Enhed og Kamp – tema om Lenin

APKs marxist-leninistiske magasin Enhed og Kamp er udkommet med et stort og spændende Lenin tema. Du tages med rundt om Lenins aktuelle betydning i dag og gennem hans arbejder og rolle frem til arbejderklassens første sejrrige revolution, Oktoberrevolutionen og for skabelsen af det revolutionære kommunistiske parti. Desuden to spændende aktuelle analyser – Lenin og arbejderklassens internationalisme og – Lenin og den militante materialisme.

Så følges der op på spørgsmålet om det nationale spørgsmål – historisk (tilegnet den unge generation), aktuelt her under imperialismen og videre frem under socialismen med et par artikler.

Endelig, men ikke mindst en artikel der beskriver hvorfor et stærkt kommunistisk marxist-leninistisk parti er afgørende for organiseringen af arbejderklassens og folkets revolution.

Mange artikler i Enhed og Kamp er analyser og artikler fra den internationale marxist-leninistiske bevægelses CIPOMLs tidsskrifts Unity & Struggle, som APK er en del af.

Som du vil se, er der sket nogle ændringer af magasinet Enhed og Kamp. 

Alle har oplevet store prisstigninger på stort set alt, det gælder også for Enhed og Kamp. Alene porto for udsendelse er steget til 50 kr. pr. nr. Vi har valgt ikke at sætte abonnementsprisen for 2024 op, men i stedet sætte trykomkostningerne ned. Der er færre sider end tidligere, til gengæld vil det nu udkomme 6 gange om året i stedet for 4 gange og de 2 ekstra nr. er inkluderet i årsabonnementet for 2024.

Hvis du ikke allerede har – så tegn abonnement: info@oktobernet.dk

PRISER FOR ET ÅRS ABONNEMENT

Online: 100 kr
Papirudgave 380 kr

Læs tidligere numre på www.enhedogkamp.dk

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater