CIPOML: Solidaritet med det palæstinensiske folk!

Efter Al Aqsa Flood-operationen, lanceret den 7. oktober af forskellige palæstinensiske modstandsgrupper, indledte den zionistiske stat Israel under ledelse af Netanyahus fascistiske regering et terrorbombardement af Gazastriben og Vestbredden med sine stærke militærstyrker, der har dræbt omkring 15.000 palæstinensere, hvoraf to tredjedele var børn og kvinder. 

Med politisk, propagandamæssig og militær støtte fra den amerikanske imperialisme og andre imperialistiske og kapitalistiske magter som Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Japan, Canada, Australien, Indien osv. ødelagde og beskadigede den zionistiske stat omkring 45% af husene i Gazastriben samt skoler, hospitaler og civil infrastruktur og indførte en total blokade, så befolkningen er uden vand, mad, medicin, brændstof og elforsyning.

Dette kriminelle angreb er blot det seneste kapitel i mere end 70 års besættelse og kolonisering af palæstinensisk jord, fordrivelsen af millioner af mennesker fra deres hjem.  Med nægtelsen af grundlæggende palæstinensiske rettigheder, et brutalt apartheidregime præget af racisme, krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden, mord på og fængsling af palæstinensiske frihedskæmpere, mens udvidelsen af bosættelser fortsætter sammen med bosætternes voldelige overgreb på palæstinensere.

I denne dramatiske situation, som kan føre til en optrapning af de militære konflikter i Mellemøsten på grund af skærpelsen af de imperialistiske stridigheder, opfordrer CIPOML’s 28. konference arbejderklassen og verdens folk, kvinderne og den undertrykte ungdom, til at fortsætte og styrke demonstrationerne for at fordømme og stoppe det kriminelle angreb begået af de zionistiske styrker og deres imperialistiske allierede. Og til at udtrykke deres fulde solidaritet og støtte til det lidende folk i Palæstina og deres legitime væbnede modstand mod den zionistiske besættelsesmagt, der praktiserer statsterrorisme. 

Vi støtter og genfremsætter de palæstinensiske fagforeningers indtrængende opfordring til den internationale fagbevægelse om at stoppe alle former for medvirken til Israels forbrydelser og tage skridt til at stoppe våbenhandlen med Israel, såvel som al militær finansiering og forskning. 

Vi understreger, at masseaktionen til forsvar for det palæstinensiske folk har besejret den zionistiske og imperialistiske manipulation af information, og at de mobiliseringer, der er ved at udvikle sig, overvinder de borgerlige tiltag, der benægter retten til oprør og fremmer udviklingen af revolutionære kræfter.     

Vi bekræfter, at enhver “løsning”, der ikke afslutter besættelsen af palæstinensisk territorium, og som ikke anerkender palæstinensernes lige nationale rettigheder, især retten til selvbestemmelse indtil dannelsen af en uafhængig stat, kun tjener til at retfærdiggøre fortsættelsen af folkemordet på det palæstinensiske folk.

Israel må øjeblikkeligt stoppe sin blodige aggression! 

Stop folkemordet på det palæstinensiske folk!

Den zionistiske besættelse skal ophøre, og Israel skal trække sig tilbage fra alle besatte områder!

For en uafhængig palæstinensisk stat med Jerusalem som hovedstad, for flygtninges tilbagevenden og løsladelse af politiske fanger fra israelske fængsler.

Længe leve solidariteten med det palæstinensiske folks heroiske kamp, der slår zionismen og svækker imperialismen!

Mexico, 24. november 2023

28. plenarmøde i Den internationale konference af marxistisk-leninistiske partier og organisationer, CIPOML

CIPOML – International Conference of Marxist–Leninist Parties and Organisations


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater