Stop folkemord  og fordrivelse

Tale af Boykot Israel, Odense 4. november 2023

Lige nu, er palæstinensernes lidelser i Gaza ufattelige. De to millioner indbyggere som NORMALT modtager ca. 100 lastbiler om dagen med forsyninger, får lige nu INGEN. Ingen strøm, vand eller brændstof.

Imens bliver de bombarderet fra luften, BÅDE  de steder israelerne advarer om bliver bombet OG de steder israelerne siger man skal flygte TIL!

Der er LIGE NU brug for en omgående våbenhvile. 

Men selv denne lille, men grundlæggende og livreddende indrømmelse til humaniteten nægtes Palæstinenserne. Og USA, EU og den danske regering med Mette Frederiksen i spidsen taler imens om “Israels ret til at forsvare sig”. 

Apartheid staten Israel har vist sin sande natur og er blevet mødt af global modstand uden sidestykke. Millioner har demonstreret mod Apartheid-statens forsøg på en etnisk udrensning.

Israels massive bombardementer sammen med deres udtalelser: “denne gang skal palæstinenserne helt væk” er jo selve definitionen på et folkemord.

Men den danske regering, har ingen selvstændig stilling på det danske folks vegne til dette folkemord, men kæmper på USA’s side for en ubetinget støtte til Apartheid staten Israel.

Israel blev dannet  efter 2. verdenskrig som en ny koloni til afløsning af det britiske koloniherredømme og massivt støttet af USA. Samtidig kunne Europa prøve at dulme deres dårlige samvittighed over holocaust. Men INGEN handling kan gøre folkemordet på 6 millioner jøder godt igen. Eller, jo der een handling der kan gøre op med holocaust: – Det er at kæmpe for at det ikke sker igen i Palæstina. Husk DET, Mette Frederiksen!

Israelerne skabte et nyt hjem, kun for  jøder, midt i palæstina, uden at spørge palæstinenserne. Palæstinenere blev myrdet, fordrevet og efterhånden indelukket i små enklaver.

Og lige nu arbejder apartheidstaten Israel for en “endlösung” med at sende Gazas befolkning ud i ørkenen.

Medierne forsøger at fortie: At kæmpe mod Israels forsøg på at erobre hele Palæstina er en ret. 

Frihedskamp er en FN-sikret rettighed – det er apartheid ikke!

Medierne fortier også at Apartheid staten Israel er USA’s vigtigste støtte i mellemøsten og at de er USA’s koloni af en ny type. Dette gør at palæstinenserne er oppe mod ikke bare Apartheid staten Israel, men også det imperialistiske USA.

Derfor er den enorme støtte til palæstinenserne som vi ser nu i hele verden så vigtig. Og derfor er det så vigtigt at vi fortsætter med at protestere mod det folkemord som foregår lige nu. 

Det er vigtigt at vi fortsætter med at forlange at vores regering kræver en våbenhvile omgående. 

Og det er vigtigt at vi stiller vores egen regering til regnskab for deres støtte til det folkemord som foregår lige nu.

Våbenhvile NU 

Send den israelske ambassadør hjem.

BOYKOT AF ISRAEL

FRIT PALÆSTINA

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater