David Rovics spillede og sang i solidaritet med Palæstina – mod imperialismen

David Rovic og sangerinden Kamala besøgte torsdag Oktober Bogbutik i København og gav koncerten A SONG FOR PALESTINE – EN KONCERT MOD IMPERIALISMEN. Det blev en stærk oplevelse med helt aktuelle sange.

Af Poul Andersen

David Rovics har efterhånden været mange gange og givet koncert i Oktober Bogbutik. Hver gang har det været en fornøjelse at høre hans selvskrevne og revolutionære sange. Fyldt med substans, hvor teksterne omhandler aktuelle, såvel som historiske emner.
Sådan var det også denne aften, David Rovic og sangerinden Kamala kom forbi på deres skandinaviske Ceasefire Tour. Især en nyskreven sang om den forfærdelige situation i Palæstina gjorde indtryk.

Altid med en kraftig og dybfølt stemme, synger han så man kan forstå det, selvom vi er nogle der ikke forstår alt i det engelske sprog. Til at bakke ham op, havde han denne gang den kvindelige australske Kamala, med som korsanger. Hvilket klædte lydbilledet og gav det en ekstra poetisk klang.

Kort sagt en dejlig aften, med politisk musik, der taler til både hjerte og hjerne.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne