STOP FOLKEMORDET – STOP AL STØTTE TIL ISRAEL!

Udtalelse fra Stop Terrorkrigen – Ud af NATO

STOP FOLKEMORDET – STOP AL STØTTE TIL ISRAEL!

Et folkemord mod palæstinenserne udspiller sig for vores øjne. Israel fører krig mod Gaza med de mest brutale bombardementer og landkrig rettet mod civile mål. Et folk på 2,3 millioner mennesker er presset sammen og indespærret af Israel bag lukkede grænser uden basale fornødenheder som vand, mad, el, medicin, udset til at være ofre. Alt sammen under påskud af Israels ’ret til selvforsvar’.

Benjamin Netanyahus plan er nu helt officiel. Med bomber skal palæstinensere tvinges ud af Gaza-området til flygtningelejre i Egypten. Hvorefter israelske bosættere kan overtage deres land.

Dette er ikke ’en gal mands værk’, men en plan der sker med accept og medvirken fra USA, NATO og EU. Disse imperialistiske alliancer snakker nu om nødhjælp, hårdt presset af den verdensomspændende solidaritet med palæstinenserne, der kæmper indædt for deres overlevelse og ret til deres land.
Men at stoppe Israels krigshandlinger kommer ikke på tale. Både USA og Israel modsætter sig våbenhvile, det samme gør den danske regering, der står 100% bag Israel.

Vi ser igen, hvordan imperialisterne fører krig, at imperialisme fører til krig, at Israels terrorkrig hver dag frarøver over 400 børn deres fremtid, at de er parat til at drukne det palæstinensiske folks fremtid i blod.

Den danske regering følger den imperialistiske plan for nye krige. Krigen i Ukraine har allerede modtaget et to-cifret milliardbeløb – mens alle budgetter for sundhed, sociale forhold, skoler, daginstitutioner er under sammenbrud.

De danske krigspolitikere øger militærbudgettet øges med 18 mia. årligt
Lader USA etablere militærbaser i Danmark
Skruer krigsbudgetterne op gennem NATO og EU
Booster europæisk våbenproduktion

De forbereder krig, bruger krig i deres kamp om verden og verdens ressourcer. USA’s præsident Biden besøger igen Israel for at rådgive og støtte. Den verdensomspændende terrorkrig, anført af USA udspiller et nyt blodigt kapitel om kontrollen over den arabiske region, der har været hærget af krige i Irak, Libanon, Syrien. Nu for befæstelsen af Israel som USAs brohoved.

Over hele verden ser vi nu en bevægelse der bare vokser og vokser i solidaritet med Palæstina, med demonstrationer der modsvarer de million-store protester mod Irak-krigen for 20 år siden.

Denne bevægelse er livsvigtig, hvis krigens kræfter skal stoppes. Det gælder for palæstinensernes kamp – og det gælder for hele kampen mod imperialisme og krig.

Stop Terrorkrigen – Ud af NATO slås for, at Danmark fordømmer og afbryder alle sine forbindelse med det israelske regime. At det palæstinensiske folk genindsættes i alle sine legitime rettigheder og at der skabes en fri og uafhængig palæstinensisk stat.

Stop Terrorkrigen – Ud af NATO slås for at Danmark forlader den forbryderiske amerikanske krigsalliance NATO og EU-monopolernes militære Union.

Stop Terrorkrigen-– Ud af NATO er solidarisk med den retfærdige palæstinensiske modstandskamp, og med alle undertrykte folks retfærdige kamp mod deres undertrykkere.

Den danske regering må trække al sin økonomiske, militære og politiske støtte tilbage fra Israel for at stoppe dets folkemord. Elbit våbenhandlen skal stoppes. 

Boykot alt fra Israel – fuld støtte til palæstinensernes modige kamp!

Se Stop Terrorkrigen – Ud af NATO her


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne