Palæstina debatmøde Odense: Mod Israels folkemord og etniske udrensning

APK, Fyn inviterer til debatmøde tirsdag d. 31. oktober kl 17
Skibhusvej 100, Odense C

Vi har alle brug for at gøre noget, herunder boykot af Israel for at være med til at stoppe den etniske udrensning og folkemord, at vise solidaritet med palæstinensernes kamp for et Frit Palæstina. På mødet vil der være et kort oplæg og efterfølgende debat.

Zionismens apartheid-Israel efterlader en udbrudt linje med vold, bosætter kolonialisme/besættelse. Med undertrykkelse og etnisk udrensing fra 1948 og frem til i dag, hvor det demonstreres i sin gru mod det palæstinensiske folk.

Det sker her 30 år efter imperialismens Oslo aftales fallit om en 2-statsløsning – en fælde og dække for zionismens fortsatte bosættelses ekspansion – og et forsøg på undergravning af palæstinensernes retfærdige kamp for et Frit Palæstina.

Vi ser på betydningen af den verdensomspændende solidaritet, der udvikler sig også her i Danmark og radikalt forandrer apartheid Israels omdømme blandt folkene i verden.
Udviklingen går hurtigt – billeder og propagandaløgnene ruller over skærmene – og vi har alle brug for at gøre noget, herunder boykot af Israel for at være med til at stoppe den etniske udrensning og folkemord.
Solidaritet med palæstinensernes kamp for et Frit Palæstina.

Der vil være et kort oplæg og efterfølgende debat.

Arr.:
Arbejderpartiet Kommunisterne, APK-FynSe begivenhed

Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne