Støttehilsen til FredsVagten: 8000 dages demonstration mod terrorkrigen

Støttehilsen sendt til FredsVagten ved Christiansborg fra APK og KPnet

I de seneste 8000 dage har rækken af danske regeringer ført krigspolitik – og I har været her som en levende protest hver eneste dag. I har demonstreret mod USA’s terrorkrig og mod Danmarks deltagelse nu i 8000 dage non-stop.

”Vi fortsætter med at stille op hver evig eneste dag så langt som øjet kan se ind i fremtiden, hvis da ikke Folketinget ændrer holdning og bliver fredeligt.
DET ville være skønt! og så lukker vi ned”, skrev fredsvagt Minna Skafte Jensen i sin tid til os. Og sådan er det stadig.

I står her stadig – for vores regering fortsætter den samme ufredelige politik, mere aggressivt end nogensinde. Dens hjerteblod er NATO-politik og imperialisme, der fører til milliardoprustning og investering i krig og våbenindustri med penge der stjæles fra vores velfærd.

Milliarder kanaliseres til at fastholde og forlænge krigen i Ukraine, uden tanke på at skabe fred, kun profit til de virksomheder der skal nyde godt af de nye markeder.

I står her heldigvis stadig – som en kæmpe inspiration til os alle til at holde fast i krigsmodstanden og organisere den aktivt.

Tak for det! Og et kæmpe tillykke til FredsVagten fra APK og KPnet

13. september 2023

Fredsvagten ved Christiansborg


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater