Læserindlæg: Fuck Bededagen..!

Læserindlæg af Lars Lund

Jeg har lige skrevet under på protesten mod at fjerne St. Bededag. Klart nok.
Alligevel sidder jeg tilbage med en følelse af AT BLIVE RØVRENDT og sendt ud på et sidespor, af de skarpe spin hoveder der bager kagerne.


Der er gang i DEN STØRSTE MILITÆRE OPRUSTNING I DANMARKSHISTORIEN. Den dyreste militarisering af landets økonomi til dato. I 20 år har Danmark som NATOS VILLIGE PAPEGØJE I NORD ført krig rundt om på kloden. Lige nu er det største antal danske soldater nogensinde udstationeret. Mere af det!
INGEN SNAKKER FRED OG INITIATIVER I DEN RETNING. Oppositionen fra Ny Borgerlige til Enhedslisten går sammen om forslag til alternativ finansiering af mere krigsoprustning for at bevare Bededagen. Fagtoppen klynker over ikke at være med i processen.
Mon ikke vi snart mødes til demo ved Christiansborg, indkaldt af fagtoppen under parolen BEVAR BEDEDAGEN, OG ”DEN DANSKE MODEL” SOM HELLIGÅNDEN der svæver over fællesbønnen for at styrke klassesamarbejdet og illusionen om at vi har fælles interesser.
NU SKAL VI STÅ SAMMEN OG UD OG SLÅS…..FOR BEDDAGEN
Krigen i Europa raser, oprustningen løber løbsk, sundhedsvæsenet bryder sammen, forskellene mellem rig og fattig eksploderer og velfærdssamfundet ligner en fjern drøm for det store flertal. Naturen er ved at bukke under for århundredets profitjagt. Der er brug for en anden dagsorden. NU!


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne