Kampen for arbejderklassens kommunistiske parti – Fra DKP/ML til APK

NU også som lydbog og som gratis online udgivelse i pdf

Kampen for skabelsen af et kommunistisk parti er hovedspørgsmålet for kommunisterne i de lande og tider, hvor et ægte kommunistisk parti ikke eksisterer. For 25 år siden stod det som et brændende hovedspørgsmål i Danmark for perioden 1997-2000. En ny bog udgivet på Oktober Forlag, indeholder dokumentation fra denne periode, med dets medfølgende energi og koncentrerede undersøgelse, med dets marxistisk-leninistiske studie af partikampen i splittelsen DKP-ml og forberedelsen af stiftelsen af APK.

Med udgivelsen foreligger der nu en samling af en række lærerige dokumenter, samtaler og artikler, som alle indgår i erfaringen med skabelsen og opbygningen af et marxistisk-leninistisk parti. Lærerige er såvel artiklernes indhold om marxisme-leninisme, om strategi og om skabelse af et parti, som de artikler der afdækker revisionisternes praksis i et konkret forløb.

Bogen er på 400 sider og indeholder en lang række tekster der aldrig tidligere har været udgivet i bogform. Samlingen giver ikke kun et indblik i kampen mod den moderne revisionisme i 1990-ernes Danmark i perioden efter murens fald, men fortæller også historien om kampen for arbejderklassens kommunistiske parti i det hele taget.

Bogen er først og fremmest henvendt til alle der vil kæmpe for et andet samfund. Det er en bog der kan læses og bruges af alle der gerne vil forstå den kommunistiske bevægelse, og hvorfor kampen for skabelsen af et kommunistisk parti er hovedspørgsmål, hvis klassekampen ikke skal blive en række af hovedløse tilbageslag, men arbejderklassen skal sejre og befri sig selv og verden for udbytning og skabe en socialistisk fremtid.

Pris: 150 kr. Køb bogen i OKTOBER butikkerne
– eller bestil online: enhedogkamp.dk/butikken/

NU også som lydbog og som gratis online udgivelse i pdf

Find som lydbogStalinfo youtube kanal.

Kampen for arbejderklassens kommunistiske parti – Fra DKP/ML til APK (Artikler i udvalg fra Den partiforberedende organisation OKTOBER 1997-2000) PDF.

Køb den trykte bog

OKTOBER Bogcafé, Vesterfælledvej 1B, 1750 Kbh.V
OKTOBER Bogbutik, Skibhusvej 100, 5000 Odense C
OKTOBER Bogsalg, Ny Munkegade 88 kld., 8000 Århus C


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater