Tag med på Rød Sommerlejr i år

Tag med APK på Rød Sommerlejr og bliv klogere på kampen for hverdagen, kampen mod krigen og kampen for en socialistisk fremtid. Sæt kryds i kalenderen 19. – 23.7.

Af Lisbet Bonde

Vi lever i en hård tid med inflation, ulighed, krig og klimaforværring. Det kræver hård klassekamp, en fælles modoffensiv.

Rød Sommerlejr vil give en masse inspiration og gøre os klogere på organisering og kamp for hverdagen, når vi diskuterer handling mod krigen og kampen for en anden fremtid. Hvad er røde og revolutionære svar? Konkret her og nu og på længere sigt frem mod et helt andet samfundssystem, der evner at løse kapitalismens modsætninger og kriser.

Lejren vil være fuld af spændende og vigtige oplæg og debatter. Vi vil bl.a. høre om kampe, der udvikler sig i andre europæiske lande.

Omkring dette bliver der en workshop for unge, som både skal tale om ungdommens aktuelle situation og kampe og som skal forberede deltagelse i International Ungdomslejr, der holdes i august 2024.

Du kan også være med i kulturgruppen på lejren, som bl.a. vil forberede indslag på aftenmøderne og på festaftenen om lørdagen.

Fredag bliver der organiseret en fælles udflugt. Derudover er der lejren igennem mulighed for badeture, gåture, spil og aktiviteter for børn.

Der bliver serveret fremragende mad, også for vegetarer. På skift giver alle en hånd med i det praktiske.

Og du kan altid finde selskab i Cafe Marx i teltet udenfor.

På sommerlejrene deltager folk i alle aldre med en blanding af nye, der aldrig før har været på lejr og gengangere fra tidligere lejre. Vi bliver hurtigt rystet sammen, både gennem diskussionerne, de praktiske opgaver og kulturen.

Der er både enkeltværelser og familieværelser. Du må meget gerne tage telt med, det giver et prisnedslag, og så får vi bedre plads til alle.

Stedet ligger på en stor naturgrund i Vig, med mange legemuligheder for børn.

Sommerlejren åbner kl.16. om onsdagen og slutter kl. 12 om søndagen.

Prisen er 1200 kr. for alle dage i værelse med alt inklusiv, mad, kaffe osv. Børn halv pris.

Studerende, arbejdsløse mv. kan få stort nedslag i prisen.

APKs sommerlejr 2023 onsdag den 19.7. – søndag den 23.7.

Følg facebook og se hvad der kommer på programmet og se billeder og reportager fra tidligere sommerlejre.

 

 

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne