FEY-KURD: Den tyrkiske stat har endnu en gang bragt sin statsterror til Europa!

Pressemeddelelse fra FEY-KURD (Sammenslutningen af Kurdiske Foreninger i Danmark)

Det seneste angreb i Paris er tydeligvis, endnu en gang, organiseret fra Ankara. Dette angreb er også et angreb mod det franske folk.

Ifølge øjenvidner skød en bevæbnet mand først mod kulturcentret, derefter en kurdisk restaurant og en kurdisk frisørsalon på den anden side af gaden. Der er martyrer og sårede i angrebet. Gerningsmanden er blevet fanget af politiet.
Vi kan ikke betragte dette som et almindeligt angreb. Det er en anden version af attentatet for 10 år siden i Paris i 2013. Vi ved ikke, hvem den tilfangetagne person er, men det er en Ankara-baseret operation. Det er et angreb organiseret af MİT og anti-guerillaen.
Uanset hvem der trykker på aftrækkeren, så er Ankara magten bag det, som oplysningerne i efterforskningen af mordet på tre kvindelige revolutionære den 9. januar 2013 og efterforskningen af attentatforsøget mod kurdiske ledere i Belgien har afsløret.
I løbet af disse 10 års efterforskning har vi, advokaterne og efterforskerne set, at centrum for de tyrkiske morderhold i Europa er Frankrig.
Frankrig er ansvarlig for dette angreb ved ikke at sørge for de nødvendige foranstaltninger.
Det kurdiske folk og deres venner må stå forenet imod disse angreb og opfordre den franske regering til at leve op til sit ansvar. Den tyrkiske stat skal holdes ansvarlig og skal stilles for retten for sine forbrydelser.
Kurdisk Nationalkongres KNK

Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne