Jeg vil kæmpe for retfærdighed og økonomisk tryghed til ALLE!

Læserindlæg af Gitte Wilsdahl Christensen

Jeg vælger hermed, at blive frihedskæmper i ordets forstand!

Jeg vil kæmpe indædt og til min død, hvis det skulle komme dertil, for at få retfærdighed og økonomisk tryghed til ALLE!

Modstandsbevægelserne må ind i kampen nu! Vi HAR forsøgt med dialog og bamsekram. Det virker IKKE.

Vi er nødt til, at samle os i flok og vise vores utilfredshed med den måde vores land regeres på. Vi er i fuld gang med, at trække landets mest udsatte borgere længere ned i det søle, som de allerede står i til halsen.

Fra nu af er der i min optik kun en vej, og det er et ægte oprør fra alle sider af samfundets borgere, der er utilfredse med, at blive trampet på af politikerne og deres venner i erhvervslivet og eliten!

Jeg har fandeme fået nok!
Send et læserindlæg til KPnet: Skriv til redaktion@kpnet.dk
Se andre læserindlæg
Synspunkterne i læserindlæg deles ikke nødvendigvis af KPnet

Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater