“Kampen for arbejderklassens kommunistiske parti – Fra DKP/ML til APK” – hør bogen oplæst

Hvorfor er arbejderklassens kommunistiske parti nødvendigt for at gennemføre en socialistisk revolution? Og hvilke principper må dette parti bygge på? I bogen “Kampen for arbejderklassens kommunistiske parti – fra DKP/ML til APK” kommer man ind til kernen af kampen for at skabe dette parti i Danmark og gøre et nyt samfundssystem muligt.

Det betyder bl.a., at gøre op med de falske veje, der freder kapitalismen i den daglige klassekamp, der kun taler om socialisme i ord og skaber illusioner om at kunne vokse langsomt ind i socialismen – med tro på kapitalistklassens velvilje til at afgi sin magt og privilegier. Et synspunkt der er uvidenskabeligt og helt i modstrid med de faktiske forhold og muligheder.

I et afsnit i bogen “Enhedskrisen” i den danske kommunistiske bevægelse (1998), skriver Klaus Riis:

“Men arbejderklassen i verden, også i Danmark, vokser – og har mere end nogensinde brug for sit revolutionære, kommunistiske parti – både med henblik på fremgangen i dagskampen og med henblik på kampen for socialismen – som ikke er et spørgsmål, der af historien er blevet forvist til det intellektuelle tankeslot, men fortsat er et aktuelt og påtrængende globalt problem.”

Hør afsnit læst op af Karl fra DKU på
Kammerat Karls youtube kanal

Bogen kan købes i APK’s bogbutikker eller bestilles på nettet her
Pris 150 kr.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater