Stop for profit på el!

Så er enhedslisten igen ude og dække over og sikre den sjofle kapitalisme, som er ved at drive mennesker fra hus og hjem med de gigantiske profitter som elproducenterne hiver op af folks lommer.

Af Karna Larsen

I stedet for at komme med det rigtige forslag, at der med akut lovgivning lægges loft over profitten på el og moms og afgifter droppes, så deltager de sammen med folketingets øvrige partier i splittelsen af folk der burde gå på gaden i vrede over milliardtyveriet.

Enhedslisten vil som EU have ekstra skat på det de kalder overprofitter og så dele dem ud efter en indkomstfordelingsnøgle som et engangsskattefradrag. EL mestrer på socialdemokratisk maner også kunsten at dele krummer ud til dem som de finder mest værdige. Mens andre der også har behov, må se sig forbigået med en forbistret viden om at staten også tømmer deres lommer for 10.000-vis af kroner i ekstra momsindtægter.

Vi så med gaschecken, at de mest værdige ikke behøver at have sammenhæng med hvem der har det største behov. I mange tilfælde svarer det til et plaster på en brækket ryg. Men har man fået pustet på såret skal man som bekendt ikke klage.

Se Enhedslistens udspil her

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater