Solidaritet med de palæstinensiske ofre for israelske bomber mod Gaza

Den zionistiske stat Israel bomber endnu en gang Gaza-striben, dræber kvinder og børn, ødelægger hjem, børnehaver og skoler eller landbrug for “forebyggende” at myrde to ledere i Islamisk Jihad!

Af Frankrigs Arbejderes Kommunistiske Parti, PCOF

Søndag den 5. august indledte den israelske hær et ny såkaldt “forebyggende” bombeangreb i Gazastriben, uden som sædvanlig at retfærdiggøre angrebet som ”gengældelse” mod et par raketangreb, der tilskrives Hamas.

Denne gang, selv før en raket blev affyret fra Gaza, arresterede den israelske hær en højtstående embedsmand og 40 medlemmer af Islamisk Jihad i Jenin på Vestbredden og lukkede passagen fra Gaza til Israel, hvilket forhindrede tusindvis af palæstinensiske arbejdere i at gå på arbejde eller vende hjem.

Den zionistiske stat Israel bomber endnu en gang Gaza-striben, dræber kvinder og børn, ødelægger hjem, børnehaver og skoler eller landbrug for “forebyggende” at myrde to ledere i Islamisk Jihad!

Siden Israels tilbagetrækning fra Gaza i 2005 (under Sharon) er ingen politisk “løsning” blevet overvejet af israelske regeringer, bortset fra at bombe, at iværksætte krigsoperationer (2008, 2012, 2014…) eller gennem blodsudgydelse “Den Store March for Tilbagevenden”, såsom dem i 2018-2019, mod blokaden eller retten til tilbagevenden for flygtninge, der var blevet fordrevet under oprettelsen af Israel … for ikke at nævne den sidste krig i maj 2021, som efterlod 260 døde på palæstinensisk side.

Dødstallet denne gang er allerede mere end 50 døde, herunder 15 børn og hundredvis af sårede. Og på trods af den våbenhvile, der blev underskrevet søndag aften, vil dette tal sandsynligvis stige i betragtning af tilstanden af total kvælning af sundhedssystemet i Gaza, der er i kronisk mangel på medicin og udstyr efter 15 års blokade og hvor elektricitet er rationeret eller afbrudt af Israel.

Israel nyder fortsat international straffrihed på trods af sine bombninger, krige og det apartheidregime, det pålægger palæstinenserne. Den zionistiske stat er frem for alt støttet af USA, men den nyder også godt af medvirken fra Macron-regeringen og de store militærindustrielle grupper, EU, Saudi-Arabien, Rusland…

Vi skal fortsætte med at støtte det palæstinensiske folks modstand, og kamp for deres nationale rettigheder. Vi må højlydt fordømme disse forbrydelser og kræve sanktioner mod staten Israel. Vi skal deltage i demonstrationer, mobiliseringer, i solidaritet med det palæstinensiske folk.

Stop for Israels myrderier!

Sanktioner, sanktioner mod Israel!

Solidaritet med det palæstinensiske folk!

PCOF er, som APK medlem af Den Internationale Konference af Marxistisk-leninistiske Partier og Organisationer, CIPOML

Solidarité avec les Palestiniens victimes des bombes israéliennes contre Gaza


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne