Solidaritet med det palæstinensiske folk i deres kamp for national befrielse

Resolution fra Den Internationale Konference af Marxistisk-leninistiske Partier og Organisationer, CIPOML

Det modige folk palæstinensiske folk har kæmpet mod den zionistiske aggression i mere end syv årtier. De fortsætter deres kamp for national uafhængighed på trods af, at de står over for de meget brutale israelske undertrykkende styrker, der er bevæbnet til tænderne. Det palæstinensiske folk har ydet enorme ofre for befrielsen af ​​deres hjemland.

Det palæstinensiske folks kamp er ikke rettet mod en specifik regering hos den zionistiske besættelsesmagt, men mod selve besættelsen. Det zionistiske regime betyder besættelse, betyder fordrivelse af millioner af palæstinensere fra deres hjemland, som erstattes med millioner af jødiske immigranter og bosættere bragt ind fra andre lande til de besatte lande. Det betyder væbnede angreb på flygtningelejre og palæstinensiske naboskaber fra Jenin til Sheikh Jarrah, det betyder mord på journalister og pressereportere, det betyder udvisning af palæstinenserne fra deres samfund for at bygge bosættelser for de jødiske immigranter osv.

Zionisterne har indført et apartheidregime for millioner af palæstinensere, hvis land er blevet tvangsbesat. Israelsk zionisme er synonymt med racisme, krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden, mord og fængsling af palæstinensiske børn. Det betyder at skabe fortvivlelse og nød, fratage palæstinensere deres liv og deres jord og stjæle deres børns fremtid. Zionisme betyder også militær aggression mod nabolande, det betyder hyppige angreb på Syrien og konstante trusler og terroraktioner mod Iran.

De israelske zionister har etableret militærbaser på Aserbajdsjans territorium og råder over flere hundrede atomsprænghoveder. De kommunistiske og demokratiske kræfters kamp i verden mod zionismen betyder at afvise Israels illegitime styre og afslutte besættelsen og apartheidpolitikken. Det vedrører alle demokrater i verden, der elsker retfærdighed og frihed, inklusive antizionistiske jøder, som selv er forfulgt af staten Israel, fordi de støtter det palæstinensiske folks legitime kamp.

Landet Palæstina er de oprindelige folks fælles land, uanset deres religion, hvad enten de er jøder, kristne, muslimer eller andet. I dag er zionismen den største kilde til organiseret antisemitisme i verden og søger at forfalske og fordreje historien for at aflede opmærksomheden fra det systematiske folkedrab på palæstinenserne. Kampen mod zionismen er en kamp mod antisemitisme i dag.

Det er et alment anerkendt faktum, at alle former for kamp, ​​inklusive væbnet kamp, ​​anses for lovlig for de koloniserede folk. Det palæstinensiske folks kamp for at befri deres hjemland er legitim, og tiden har vist, at fred gennem forhandlinger med de zionistiske aggressorer er en illusion. Kun det tapre palæstinensiske folk – ikke imperialisterne, zionisterne eller reaktionære arabiske ledere – har ret til at bestemme deres skæbne.

Vi fordømmer på det kraftigste undertrykkelsen og folkedrabet mod det palæstinensiske folk og støtter dybfølt deres heroiske modstand mod zionisterne og deres imperialistiske herrer.
Vi fordømmer på det kraftigste de reaktionære arabiske regeringer, der i modstrid til det arabiske folks vilje, forsøger at normalisere deres forhold til den israelske besættelsesmagt. Vi støtter også kampen for alle styrker, der kæmper på forskellige fronter mod den fælles fjende og for udvisningen af ​​angriberne. Denne støtte er ikke formel, men en bekræftelse af palæstinensernes umistelige ret til at bringe zionistisk herredømme til ophør i regionen, og det er anerkendelsen af ​​palæstinensernes ret til national befrielse. Jøderne i Palæstina, såvel som palæstinensiske muslimer og kristne, har ret til at bygge og forsvare den demokratiske og sekulære stat Palæstina, så fred og velstand kan herske i regionen og den spænding, der er skabt gennem mere end et halvt århundredes ulovlig besættelse og umoralsk israelsk hegemoni kan bringes til ophør.

Længe leve solidariteten med det palæstinensiske folks kamp! Nej til zionisme og den zionistiske besættelse af arabiske lande!

Udtalelse fra CIPOML, Den Internationale Konference af Marxistisk-leninistiske Partier og Organisationer fra sit nyligt afholdte fællesmøde i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik hvor APK, Arbejderpartiet Kommunisterne deltog.

Læs mere fra CIPOML – Den Internationale Konference af Marxistisk-Leninistiske Partier og Organisationer

Læs CIPOMLs fælles tidsskrift  Unity & Struggle her

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater