Stem Nej den 1. juni – Hold fast i forsvarsforbeholdet

Tid til fred – Aktiv mod krig havde inviteret til “Fredscafé om forsvarsforbeholdet” i søndags. Et godt arrangement og en modvægt til mainstream-mediernes massive ja-propaganda. Det 21 meter lange banner med opfordringen til at stemme nej den 1. juni bød deltagerne velkommen.

Som der stod i indbydelsen: Militariseringen rammer alle – også danskere. Det tærer voldsomt på både demokrati og velfærdssamfund, som det har taget århundreder at bygge op. Vi skal slet ikke binde vores skattepenge i militære projekter. regeringen hverken vil eller kan oplyse om de økonomiske konsekvenser af at afskaffe forsvarsforbeholdet og tilslutte Danmark til EU’s militær, så vi har ikke nogen reel idé om det økonomiske omfang af at miste forsvarsforbeholdet.

Det ved vi så nu, hvor det er afsløret at ja-partierne og forsvarsministeren har forsøgt at skjule prisen for at afskaffe forbeholdet og deltage fuldt ud i EU’s kampgrupper. Det viser sig at i Sverige var omkostninger hertil på mere 4 milliarder danske kroner.

Christiania TV var til stede på fredscafeen, filmede og streamede live fra arrangementet.

Se med her, hvis du har lyst: https://youtu.be/K6Gv3Qjti1E

Tid til fred – Aktiv mod krig


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater