1. maj 2022 med APK – For socialisme – Fælles kamp mod kapitalens krise, krig og reaktion

Kom med til 1. maj

Fælles kamp mod
kapitalens krise, krig og reaktion

Stop krigen i Ukraine
Stop imperialisternes krig
Nej til regeringens krigspolitik

Stem NEJ 1. juni – NEJ til EU-hær

Ud af EU og NATO

Sammen med arbejdere overalt i verden rejser vi et fælles krav i international solidaritet – Stop imperialisternes krige. Alle besættelsesmagter ud af Ukraine – og Mali, Palæstina, Yemen og alle de andre lande, der er ramt af krigenes død og ødelæggelse.

Vi går imod, at den danske regering og Folketinget følger USA’s, EU’s og NATO’s taktstok og sender våben og penge til ikke-humanitære formål til Ukraine, og udstationerer kamptropper, jagerfly, og krigsskibe i Baltikum. Det er med til at puste til krigens flammer.

Arbejderpartiet Kommunisterne er imod, at den danske regering og flertallet i Folketinget udnytter krigen til massiv krigspropaganda for amerikanske militærbaser her i landet og for deltagelse i EU’s militære opbygning. Vi stemmer NEJ den 1. juni. Vi vil ikke afskaffe forsvarsforbeholdet.

Krigsflygtninge skal hjælpes, men vi går imod hykleriske særlove, der fortsat lader krigsflygtninge med en ”forkert” hudfarve og religion drukne i Middelhavet, eller holder dem spærret inde i danske asyllejre. Vi siger nej til de voldsomt øgede krigs- og militærbudgetter. Hvor alle udgifterne kastes over på arbejderklassen og befolkningen, samtidig med at våbenindustrien bliver forgyldt.

Højere løn og højere sociale ydelser
De rige må betale

Inflationen vokser, og det betyder stigende priser på basale varer, mens lønnen, de sociale ydelser, understøttelsen, pensioner og SU voldsomt udhules – fra et i forvejen utåleligt lavt niveau.

Vi skal kæmpe for et kraftigt lønløft og væsentligt større ydelser, vi skal kæmpe for at fjerne alle fattigdomsreformerne.
Vi kræver stop for udnyttelsen af ungdommen. Der skal være rigtigt arbejde og der skal oprettes de lærepladser og uddannelsespladser der er brug for. Nej til at stoppe SU.

Fortsæt kampen for genopretning på social-, sundheds-, omsorgs- og uddannelsesområdet og kampen for at der ansættes og uddannes flere. Vi skal kæmpe for højere grundløn, ligeløn og kortere arbejdstid. Vi skal kræve værdige arbejdsforhold og respekt for vores arbejde.

Der er brug for, at vi tager stilling og går ind i kampen. Verden er rig, naturen er rig, arbejderklassen og folkene er stærke. Vi kræver at kunne leve i en verden med fred til at skabe de bedste betingelser for fremtiden og ungdommen. Det kan ikke lade sig gøre uden en revolutionær forandring af samfundet.

Et socialistisk samfund uden udbytning af mennesket er det, der kan gøre op med ulighed og fattigdom og imperialismens krige.

International Solidaritet
Socialisme er fremtiden

Gå med i APK,
Arbejderpartiet Kommunisterne

Arbejderpartiet Kommunisterne, APK  – www.APK2000.dk
Følg klassekampens slag og begivenheder på www.kpnet.dk

Løbesedlen til print

Med gejst, taler, musik og boder markerer den kæmpende bevægelse Arbejderklassens Internationale Kampdag den 1. maj 2022. Det foregår bl.a. i København på Den Røde Plads i Fælledparken bag Frimurerlogen. Rød 1. Maj Odense afholdes af APK i Munkemose. I Århus deltager APK i Græsrøddernes 1. maj, Klostertorvet, 8000 Aarhus C. Her deltager APK med en parti- og bogbod.

Kom til revolutionær 1. maj i Fælledparken!

Græsrøddernes 1. maj, Århus

Rød 1. Maj Odense

1. Maj på Den Røde Plads i Fælledparken, København

 

Rød 1. Maj Odense

 

Græsrøddernes 1. maj – Århus

Se flere artikler fra 1. maj 2022


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater