Flot startskud på den økonomiske indsamling til de kommunistiske medier

Startskuddet er gået til APK’s økonomiske indsamling for de kommunistiske medier. Og det er ekstra vigtigt i den særdeles skærpede situation i klassekampen med krigspropaganda og krigsoprustning. APK i København havde inviteret til en aften med lækker mad, politisk diskussion, digtoplæsning, fællessang – og skød hermed indsamlingen i gang.

Af Lisbet Bonde, APK

Enhed og Kamp er APK’s politiske og teoretiske magasin. Det er fuldt af politiske vitaminer til dagens kampe. Abonnenter og økonomisk støtte er nødvendigt for at sikre udgivelsen

APK og KPnet har her i april og maj økonomisk indsamling til fordel for de kommunistiske medier. APK, København havde derfor inviteret til en aften med lækker mad, politisk tale og diskussion, digtoplæsning og fællessang.

Langbordet i bogbutikken blev fyldt til sidste stol til en aften, som skulle vise sig at blive særdeles livlig, alvorlig og munter.

Lisbet talte om kampen mod krig og mod al imperialisme – også EU-imperialismen og for et nej den 1.juni. Samt om APKs revolutionære mål – kampen for socialisme i Danmark.

Efter maden og megen diskussion sang vi, og Ebbe læste nogle stærke digte op.

Og så fortsatte diskussionen.

Der blev stillet mange spørgsmål især til APK, men også til Folkebevægelsen og Tid til Fred. Det førte til mange spændende diskussioner.

Hvordan bliver man medlem af APK – Hvad kræver man af enighed blandt medlemmerne – APKs historie, hvordan startede APK, for at nævne nogle af dem.

Vi talte om APKs 1. maj, om kampen for et nej d. 1. juni, om den næste ungdoms-studiegruppe og om APKs sommerlejr.

Der blev samlet mere end 1.700 kr. ind.

Og det er vigtigt, for der er en særdeles skærpet situation i klassekampen med krigspropaganda og krigsoprustning. Krigsdemagogien og kapitalens forløjede propaganda når nye højder.

Og byrderne både for den økonomiske krise og for krigen kastes over på arbejderklassen.

Så det er afgørende for arbejderklassens modstand, at der er en stemme som afslører alt dette. Som viser hvad klassen og befolkningen kan gøre. Som fortæller om modstanden i Danmark og jorden rundt. Som viser en vej.

Det gør KPnet.dk og tidsskriftet Enhed og Kamp.

APK opfordrer sine læsere til at give et bidrag til indsamlingen, et bidrag til en revolutionær stemme.

Betal til Oktober 1551-16634271

Eller mobilpay 89496

Se også

Kom til revolutionær 1. maj i Fælledparken!

Tag med på APK’s Sommerlejr!

Abonner på Enhed og Kamp

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne