STØT vores netavis! Brug kpnet.dk – skriv til avisen – støt økonomisk

Den økonomisk indsamling til APKs netavis kpnet.dk fortsætter november måned ud. Vi opfordrer alle, der kan se nytten af et medie der åbner sine spalter for den kæmpende bevægelse til at bruge og støtte netavisen, også økonomisk.

Aktuelt kan vi se, hvordan strejkende sygeplejersker og bevægelsen Fælles kamp på tværs af fag er blevet holdt ude af medierne – er blevet lagt på is og forsøgt tiet ihjel. Klasseinteresser styrer medierne, og arbejdsgiverne og deres stat blæser deres synspunkter ud over os gennem alle kanaler.

Der er brændende brug for en stærk bevægelse og at bringe info og erfaringer videre. Der er brug for at afsløre og afdække arbejdsgivernes, regeringens og fagtoppens rænkespil. Der er brug for viden og argumenter og forslag til handling.

Her kommer værdien ind af et medie, der som KPnet altid stiller sig på arbejdernes og befolkningens side, og analyserer situationen fra den vinkel.

PÅ KPnet pynter vi ikke på kapitalismen eller forsøger at rette de værste ting med små reformer. Skal vi nå til en fremtid hvor vi alle kan ånde og leve er der kun den revolutionære vej – tværs igennem lov til sejr for socialismen.

KPnet er altid åben for den kæmpende bevægelse og vi gør hvad vi kan for at dække og afdække hvad der sker i samfundets brændpunkter og vigtige kampe. Til den opgave har vi brug for jeres hjælp.

Vi opfordrer læserne til at bruge KPnet, skriv ind med indlæg eller tips – og støt meget gerne økonomisk. Deltag i debatten på netavisen og del vores artikler. Vær med til at udbrede netavisen, fortæl om avisen og inviter venner og arbejdskammerater til at like avisen på facebook.

Hjælp os kæmpe gerne med et økonomisk bidrag. Vi er taknemmelige for ethvert beløb.


Skriv: støtte
Mobilpay 89496
Bankkonto 1551-4739142563

KPnet udgives af Arbejderpartiet Kommunisterne og Foreningen Oktober

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater