FredsVagten: 20 år = 7306 dage foran Christiansborg

Hver dag i 20 år uden undtagelse har FredsVagten markeret sin protest mod Danmarks krigsdeltagelse foran Christiansborg – 7306 dage!. Det startede med Danmarks stærke involvering i krigen í Afghanistan. Den er nu slut og de danske tropper er trukket ud. Men politikken er det ikke. FredVagten fortsætter derfor også den daglige protest, som de skriver i pressemeddelelsen herunder.

Vær med til at markere FredsVagten’s 20-årsdag – i dag fra kl 15 foran Christiansborg

FredsVagten ved Christiansborg

PRESSEMEDDELELSE

Det er ikke nogen hemmelighed at FredsVagten er en lille flok forbenede aktivister med en ganske høj gennemsnitsalder. Det er ikke nogen hemmelighed at vi på ingen måde fylder dagene ud. Og det er slet ikke nogen hemmelighed at vi dog stadig er tilstede ved FredsVagten HVER DAG.

20-årsdagen 19. oktober er dag nr 7306.

Krigen i Afghanistan er slut. 20 år holdt vi det stakkels land i krigstilstand med vore krigsbevarende missioner. Det var den oprindelige ’krig mod terror’ kort efter 9/11 der, som alle krige altid, byggede på et spin af løgne.
Hvor stort et spin er stadig den dag i dag uafklaret. 9/11 er uopklaret.

FredsVagten har diskuteret om vi sku slutte af med et rent snit inden vi i stedet af naturlige grunde dør ud. 20 år 19. oktober – tyve år rent, så lukker vi bixen; vi har vundet. Hvad sagde vi! Punktum.
Nej! – det er våbenindustrien der har vundet. Ja Big Monni bestemmer krigene. Af krig blir man rig! Og hvis der ikke er krig er der ikke brug for våben. Amen.

Så Statsminister NN siger hvad hun skal. Holder den store løgn i hævd. Hun kan ikke gøre andet da hendes magt beror på løgne-logernes velvilje. Kan NN stå distancen. Åhja – hun skriver (eller lægger navn til) en kronik i avisen om at det alligevel var en god og rigtig krig. Hun gør hvad hun skal, og krigens tunge cirkus ruller ødelæggende videre, mens samfundets indforståede/ boostede selvfølelse er at vi er et lille land der gør os gældende derude hvor den islamistiske terrorisme truer os. De ’gode’ længe leve; Hurrah h’rrah h’rah ’rah. Og én af løgnerne; landsforræderen Fogh, inviteres til Venstres landsmøde for at agitere for at vi skal bruge 14 mia mere om året på krigsmaskinen. Skamløsheden er hjertegribende.

På det psykologiske plan fører vore magthavere nu forstærket krig mod sandheden, som vi håbede ville åbenbare sig i nederlaget. Men nej propagandamaskinen sættes op i gear. Nederlaget lavede huller i spinnet, de skal repareres.

Så nej!, FredsVagten opgir ikke vor daglige lillebitte informationstavle, vore livsfarver, vores lille lys af fornuft i det tiltagende mørke som løgnene lægger over samfundsordenen, mens større opgør venter i horisonten: Så vågn dog op!, før solen forsvinder!, som der står i sangen.

Det er i skrivende stund ikke bestemt hvorledes vi vil hævdholde 20-årsdagen. Men sædvanen tro blir det nok et mindre arrangement for de få indforståede. Vi ved det godt; FRED er yt! Det’e så mærkeligt. Alle vil gerne ha fred. Men fred betyder jo osse at forlige sig med samfundets konsensus, og ikke spørge ind og blive rastløs af for meget ubehagelig viden, eller noget.

Pressemeddelelse  11. oktober 21

FredsVagten ved Christiansborg


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater