Dødens købmænd holder messe arrangeret af den danske stat

Den danske stat hælder masser af penge i våbenindustrien, og aftager derefter produkterne. I dag, torsdag afholdes der messe med sidste nyt i dræbervåben, arrangeret af Forsvarsministeriet. Onsdag hyggede dødens købmænd sig over en luksusmiddag på Moltkes Palæ. Men ude på gaden protesterede fredsaktivister fra TID TIL FRED mod denne planlægning af død og ødelæggelse.

Se Tid til Fred – Aktiv mod krigs flyer

VÅBENINDUSTRIEN OG STATENS “FRED OG SIKKERHED”

 ER KLODENS OG FOLKENES DØD OG ØDELÆGGELSE

Imens dødens købmænd drikker kaffe og spiser luksus middag på Moltkes Palæ i Bredgade den 25. august, er der samtidig i tusindtal af mennesker der tynges af statens evige spareplaner. Alt imens sygeplejersker kæmper for bedre arbejdsvilkår, hvor der angiveligt ikke er noget at give af, inviterer krigsministeriet endnu engang våbenindustrien til deres årlige show og indkøbsdag i Ballerup den 26. august, et arrangement der er fuldstændig overfyldt af mennesker der tjener deres penge på død og ødelæggelse, eller som de selv vil sige det “på fred og sikkerhed”.

Alene Danmarks krig i Afghanistan har kostet mere end 20 milliarder, og oprustningens himmelflugt i NATO fortsætter uden hensyn til krigenes katastrofale resultat.

Det må stoppe nu!

TID TIL FRED – aktiv mod krig, København august 2021

PENGE ER BEDST GIVET UD TIL OPBYGNING AF SAMFUNDET
INVESTER I VELFÆRD – IKKE I VÅBEN!

Se TID TIL FRED – Aktiv mod krigs hjemmeside

Se invitationen til industridage fra Forsvarsministeriet

Læs om regeringens seneste fremstød for våbenindustrien
Regeringen vil styrke den danske forsvarsindustri


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne