CIPOML fordømmer krigen mod det palæstinensiske folk

I mere end ti dage har det palæstinensiske folk været udsat for dødbringende angreb. For at markere 54-året for besættelsen af Østjerusalem har vilde zionistiske horder, støttet af besættelseshæren, angrebet palæstinensere, der er bosiddende i byen i et sidste forsøg på at udvise dem fra deres hjem og  Den sidste modstandsbastion, Sheikh Jarrah-kvarteret, der støder op til byens islamiske og kristne hellige steder, er målet for disse angreb.

Af Den Internationale Konference af Marxistisk-leninistiske Partier og Organisationer (CIPOML)

Billedtekst: CIPOML fordømmer krigen mod det palæstinensiske folk

Dette er en ny etnisk udrensningskampagne rettet mod en judaiseringen af byen og dens endelige annektering til den zionistiske stat. Samtidig oplever andre dele af Østjerusalem og hele Vestbredden en hidtil uset udvidelse af bosættelser under de medskyldige øjne fra imperialistiske lande og FN-institutioner.

Så snart de fascistiske bander af zionistiske bosættere indledte disse dræberangreb, blev de transmitteret af det zionistiske statskrigsmaskineri, der som tidligere uden forskel retter sig mod civilbefolkningen: Ældre, børn, mænd, kvinder, og begår et ægte folkedrab og forårsager masseødelæggelse i alle de besatte områder. Det zionistiske mål er at tvinge disse befolkninger til at forlade deres land for at slutte sig til de seks millioner palæstinensere, flygtninge i nabolandene og spredt i diasporaen.

Dette er sande forbrydelser mod menneskeheden begået mod det palæstinensiske folk og bør appellere til hele det progressive samfund i verden såvel som til alle freds- og retfærdighedselskende mænd og kvinder til at udtrykke deres støtte til dette folk, der alene står over for det zionisteiske. krigsmaskineri og imperialistiske planer, herunder den amerikanske regerings  ′ Århundredeaftale ′  (Deal of the Century) med det formål at opretholde imperialistisk dominans over regionen og dens rigdom.

CIPOML henvender sig bredt til stærk fordømmelse af krigen mod det palæstinensiske folk, – en appel til verdens arbejderklasse, dets partier og masseorganisationer, alle folkeslag i verden om at rejse sig mod zionistisk barbarisme og kræve en øjeblikkelig afslutning af denne krig og udtrykke deres støtte til palæstinensernes retfærdige sag.

Den Internationale Konference af Marxistisk-leninistiske Partier og Organisationer (CIPOML)

Maj 2021


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater