Bombeattentat i Kabul og massakre på palæstinensere

Imperialismen skaber vold og terror. I Kabul i Afghanistan blev en skole terrorbombet, og mere end 40 børn blev dræbt.

Af Arbejderfronten, Pakistan

Mere end 40 uskyldige skolepiger er blevet dræbt og et ukendt antal er såret i et bombeattentat i Kabul, og det er umuligt at sige med sikkerhed hvor mange af dem, der herefter vil kunne leve et normalt liv.

Disse bombninger, der sker fordi imperialistiske magters og deres allierede er besat af magtbegær efter at sikre deres overherredømme i verden, har været skyld i så megen ødelæggelse – og ingen ved hvor megen ødelæggelse fremtiden vil bringe.

Der blev udkæmpet kampe mellem væbnede styrker på begge sider, og det er ukendt hvilken gren af terrorgrupperne, der er involveret i det blodige angreb på pigernes skole.

For nogle få år siden blev børnene i en skole i Peshawar i Pakistan badet i blod. Deres mødre sørger stadig med billederne af deres børn foran sig.

Og nu dette angreb på uskyldige børn i Kabul. Ikke alene er det forkasteligt, men det er også skammeligt at se krigsherrerne med skydevåben i hænderne, hvad enten de er en del af et lands hær eller en militant gruppe. Fredselskende mennesker overalt i verden må rejse deres stemme mod dem.

Samtidigt med at bomberne blev kastet i Kabul åbnede brutale soldater fra Israels fascistiske hær ild mod ubevæbnede palæstinensere i Al-Aqsa Moskeen.

Ingen ønsker at stå frem og fordømme disse invaderende israelere. Det ser ud til, at alle lande, inklusive verdens stormagter, har betragtet Palæstinas blod som værdiløst, og har accepteret Israels gradvise besættelse af de palæstinensiske områder.

At palæstinensernes blod flyder er dybt uretfærdigt, og hvor længe det vil blive ved med at ske er uvist.

Arbejderfronten, Pakistan (Pakistan mazdoor mahaz)

 

Arbejderfronten, Pakistan er ligesom APK medlem af Den Internationale Konference af Marxistisk-leninistiske Partier og Organisationer, CIPOML

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater