“Der er ikke råd!” – siger de

Læserindlæg af Izlem Aydin, pædagog

Det er en mærkelig tid vi lever i!

Jeg har det virkelig dårligt over, at den offentlige sektor som følge af statens flerårige nedskæringer har det så stramt, som den har. Vi der arbejder i det offentlige skal altså løbe stærkt fordi, som der siges, “der er ikke råd” til bedre forhold! Og det på trods af, at når man har fri, at man nærmest ikke kan andet end at gå hjem og glo ind i en væg, fordi man bare er brugt op.

Og samtidig køber Danmark 27 F35 fly til 56,4 milliarder og nye tog (selv om vi allerede har tog) til 20 milliarder og minkavlere, der får fuld løn i 10 år, 10 ÅR!!!!!!! Det koster 18 milliarder. Så er der selvfølgelig alle de penge, der er brugt på at give virksomheder corona-hjælp, vel at mærke uden at stille krav om tilbagebetaling, når der er økonomisk opsving som f.eks. håndværkerne oplever lige nu.

Det er vist ved at være svært at blive ved med at tage en for holdet, vi ved nu at ”staten” LYVER når de siger “der er ikke råd” til at styrke den offentlige sektor.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne