OK21: Vi offentligt ansatte tager og tager – ansvar

Slået op på facebook af Dorte Rønne – med opfordring til at dele:

Ja Sophie Løhde!! Jeg er en af dem. Vi offentlige ansatte vi tager og tager og tager! Faktisk rager vi til os alt hvad vi kan! Vi tager skiftende vagter fordelt over hele døgnet alle ugens dage, hele året.

Vi tager vagter jul, nytår, påske.

Vi tager den sommerferie vi kan få så vagtplanen kan hænge sammen. Vi tager ofte kun 14 dages sammenhængende sommerferie.

Vi tager os af de svage, dem der behøver hjælp, dem der behøver omsorg. Endda også dem der er på det rene hotelophold på plejecentrene!

Vi tager ofte vores kaffe kold.

Vi tager frokosten i bilen mellem borgerne eller foran computeren når vi skal dokumentere hvor meget vi præcist har taget netop den vagt.

Vi tager til tider vores toiletpause i grøftekanten eller også tager vi den fyldte blære med rundt under hele vagten.

Vi tager de opgaver vores patienter, borgere og klienter ikke selv kan tage.

Faktisk kan du se at du har helt ret, vi offentlige ansatte tager og tager. Og vi giver ikke. Vi giver ikke opgaverne fra os, vi giver ikke ansvaret videre, vi vil tage det hele selv.

Til gengæld tager vi ikke 2 millioner i årsindtægt, vi tager ikke ministerpension, vi tager ikke en høj lønstigning og vi tager ikke ministerpension til vores børn.

Så ja Sophie Løhde, vi tager og tager og tager, os offentlige ansatte – både dem i regeringen, os der arbejder på sygehuse, institutioner og i kommunen. Spørgsmålet er bare hvem af os offentlige ansatte der tager mest og giver mindst til samfundet?

ET BUDSKAB DER SKAL UD. KOPIER OG DEL

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater