OK21: FOA Mariagerfjord opfordrer til et rungende nej, nej og atter nej

Vi føler der er solgt ud af alle fagbevægelsens grundlæggende værdier, for at man kan være en del af magten/eliten. Der tales med stolthed om kaffemøder med arbejdsgiverne og regering, deltagelse i diverse kommissioner, men vi ser ikke reelle forbedringer til jer medlemmer.

Af FOA, Mariagerfjord

FOA Mariagerfjord kan ikke anbefale vores medlemmer at stemme ja (opfodrer jer, medlemmerne til at stemme nej) til den overenskomst, FOAs ledelse netop har underskrevet.

FOAs ledelse har fra starten ikke ønsket at forhandle jeres overenskomster. De manede til samfundssind og sagde, at FOAs medlemmer måtte forstå, at vi ikke kunne forvente lønstigninger midt i en pandemi.

Vi mener ikke, at det er velmenende ord som samfundssind og respekt for den danske model, som kommer fra fagforeningsfolk med pænt høje lønninger og formandstitler, som skaber tilfredsstillende resultater for jer.

Heldigvis blev FOAs ledelse tvunget til at forhandle jeres overenskomst af andre forbund. FOAs ledelse har desværre ikke stået fast på jeres krav til overenskomstforhandlingerne. Det opleves, at det bliver mere og mere synligt, at FOAs ledelse ser deres engagement i fagbevægelsen, som et levebrød.

Vi føler der er solgt ud af alle fagbevægelsens grundlæggende værdier, for at man kan være en del af magten/eliten. Der tales med stolthed om kaffemøder med arbejdsgiverne og regering, deltagelse i diverse kommissioner, men vi ser ikke reelle forbedringer til jer medlemmer.

Derfor opfordrer FOA Mariagerfjord til et rungende nej, nej og atter nej når der skal stemmes om OK 21.

Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater