Finanslov: De ultimative krav var tomme ord! Min stemme er spildt

Læserindlæg Af Gitte Wilsdahl Christensen

Jeg HADER, at skulle sige det, men hvad sagde jeg?!

Endnu engang kan vi konstatere, at både Ø og SF løber fra deres valgløfter. Endnu engang pisser de på de svageste i samfundet og lader os sidde tilbage med en rigtig grim smag i munden, og følelsen af, at vi ikke er noget værd.

Hvad skete der med løfterne om, at vælte regeringen, hvis ikke man fjernede de fattigdomsgørende reformer? Det var jo ultimative krav, hed det sig!

For mig at se, så var det tomme ord. Ord, der skulle få de svageste til, at stemme på dem, så de kunne få Mette Frederiksen sat på tronen som landets hersker. På den måde kunne man få den grønne omstilling, som man ville have den, og så ellers skide på dem, der stemte dem ind i håb om, at de fik et værdigt liv.

Skide være med, at folk sulter og ikke har råd til livsvigtig medicin. De skal bare være glade for, at den luft de indånder bliver renere og at der kommer flere cykelstier. De kan vel æde græs eller noget!!!

Endnu engang konstaterer jeg, at min stemme var rent spild, og at det er fuldstændigt ligegyldigt om det er rød eller blå blok, der hersker i vores land, når det kommer til de svageste. Min stemme er spildt og bliver ikke ikke hørt uanset, hvilket parti jeg sætter kryds ved. Den er derfor afgivet for sidste gang, medmindre der pludselig er et parti, der kan overbevise mig om noget andet. Men det er sikkert utopi, at håbe på!

Gitte er aktiv i Næstehjælperne

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater