Enhed og Kamp på nettet

Det har længe været et ønske fra vores læsere og her på redaktionen, at magasinet Enhed og Kamp også kunne fås som online magasin. Det kan det fra nu af. Du kan naturligvis fortsat købe og abonnere på det trykte magasin, men får nu desuden muligheden for også at få det tilsendt i digital udgave, eller tegne et online abonnement for 100 kr. Så får du det sendt direkte, når det udkommer.

På siden www.enhedogkamp.dk vil du også kunne finde artikler fra alle de tidligere nr. fra 2017 og frem til nu. Når et nyt nr. udkommer, vil det dog ikke være alle artikler der er synlige i starten. Du vil kunne finde artikler under bestemte temaer som analyser med ex. marxistisk-leninistisk teori, klassekamp med artikler fra de enkelte lande, og synspunkt omkring politiske ideologiske aktuelle spørgsmål.

Et særligt tema er CIPOML, Den Internationale konference af marxist-leninistiske partier og organisationer, med udtalelser og dokumenter på dansk og engelsk. Og konferencens fælles tidsskrift Unity & Struggle ligger på engelsk også tilbage fra 2017.

Kort sagt – på www.enhedogkamp.dk findes nu en samlet, lettilgængelig guldgrube af den videnskabelige socialisme anvendt på klassekampens udviklinger i verden i dag og på arbejderklassens kamp erfaringer i dag og historiske.

Og da enhver videnskab og felt har sit eget fagsprog og begreber, introducerer vi også en ordbog med politiske begreber, som vi håber læserne vil være med til at udvikle med forslag og kommentarer.

Revolutionær forandring kræver revolutionær handling, organisering, viden og teori og målet med denne nye webside er at den bruges til dette.

Da vi hverken kommer til at have reklamer, sponsorer eller betalingsmure på Enhed og Kamps side vil den økonomiske støtte fra jer læsere, i form af at tegne abonnementer, sende støttebeløb være af stor betydning. Det kan gøres direkte på siden.

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater