Demonstration imod plat og svindel – 4. august ved Dansk Totalenterprises byggeri

I Hedehusene er boliggiganten Dansk Totalentreprise i gang med at opføre boliger og en ny forretning til COOP under helt uacceptable arbejdsforhold. Nu har murersjakket fået nok!
BJMF – Bygge-, Jord og Miljøarbejdernes Fagforening skriver:
Kom og støt op om vores kollegaer. Togstationen i Hedehusene ligger 7 minutters gåtur fra byggepladsen.
 

I Hedehusene er boliggiganten Dansk Totalentreprise i gang med at opføre boliger og en ny forretning til COOP. Dansk Totalentreprise er kendt for sine useriøse byggepladser, hvor en skov af underentreprenører systematisk snyder deres ansatte. 3F har flere sager mod disse skruppelløse underentreprenører.

Nu har murersjakket fået nok. Derfor har murersvendene efter en usaglig kollektiv bortvisning valgt at blive siddende ude foran byggepladsen med røde faner for at gøre opmærksomme på problematikken.

Den underentreprenør, Innovatis, som murersvendene har arbejdet for, har ikke indbetalt en krone i pension, ikke afregnet murersvendene deres tilgodehavende SH-betaling, manglende lønsedler, manglende akkordoverskud. mv. 3F har blandt andet en sag i Arbejdsretten, hvor den pågældende underentreprenør har brudt overenskomsten i otte forskellige forhold.

Dansk Totalentreprise har efter murersvendenes opfattelse en forretningsmodel, hvor Lønmodtagernes Garantifond i sidste ende skal betale for underentreprenørernes plat og svindel. Useriøse aktører undergraver således vores branche og ødelægger vores arbejdsmarked og arbejdsliv.

Kom og støt op om vores kollegaer. Togstationen i Hedehusene ligger 7 minutters gåtur fra byggepladsen.

Demonstrationen må ikke medføre arbejdsnedlæggelse.

Tid og sted:

Nærheden, Sejlbjerg Allé 3, 2640 Hedehusene
4. august kl 7 – 9

Læs mere om Dansk Totalentreprises tidligere sager med spændende underentreprenører i Hedehusene her

Se begivenhed på facebook


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater