Boligmangel akut for de studerende: støt borgerforslaget “Ophæv ghettoloven”!

Læserindlæg af Poul Andersen

Nu hvor de mange nye studerende er blevet optaget på landets universiteter er det atter blevet gjort tydeligt, at der i katastrofal grad mangler ungdomsboliger i København. En af de ting der ligger lige for, som kan afhjælpe manglen på ungdomsboliger, er at skrotte den umulige ghettolov.

Her er der lagt an til at gode almene boliger med overkommelige huslejer, skal rives ned eller sælges til private investorer. I stedet kunne man ommærke en del af disse udmærkede og betalbare boliger, så de bliver tilgængelig for de unge. Og mærkningen kunne ske i takt med den naturlige fraflytning.

Det har beboerne i Mjølner Parken i København eksempelvis foreslået, men er blevet arrogant overhørt af kommune og boligselskab. Her skal 240 boliger tømmes for nuværende beboere og frasælges. Samtidig med at studerende må sove på sofaer rundt omkring hos venner og familie, står der altså tomme lejligheder og afventer frasalg. Det er for dumt.

Ophæv ghettoloven. Skriv under på borgerforslaget

Send et indlæg til KPnet: Skriv til redaktion@kpnet.dk

Se andre læserindlæg


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater