Korrö folkmusikfestival digital


Kulturforslag ved KE Kulhuse

Der bliver festival, på trods af alt – vær med online og besøg Korrö når vi sender live fra den lille fine håndværks by. Lørdag den 25 Juli ved frokosttid sætter vi i gang med et fuldspækket livesendings program, som sender til langt ud på aftenen.

På programmet er der mange slags koncerter, Børnenes Korrö, dokumentarfilm, musikalske hilsner. Musik-,sang- og dansekurser, kreative ideer til tidsfordriv, blandet jam-jukebox musik og naturligvis musik til dans med Korrö Allstars.

Alt sendes fra logen på Korrö og afsluttes som det sig hør og bør med en visekoncert i den gamle mølle.

Vi har arrangeret en gruppe artister på vores digitale scene, som garanteret får dig til at tro – at du virkelige er på Korrö. Kende festivalprofiler, lokale stjerner og et par nationale sværvægtere – en virkelig fin blanding som vi håber, at du som publikum vil synes godt om. I løbet af dagen vil du kunne chatte og interagere med alle som deltagere. Selvfølgelig byder vi op til dans, musik, sang og kreativitet – alt på behørig afstand på den anden side af skærmen.

Programmet sendes på Korrö folkmusikfestivals Facebook samt på vores hjemmeside www.korrofestivalen.se. Lørdag 25. juli kl 12-23.

Tør støvet af din violin, puds dine dansesko og find popcorn frem. For nu bliver der festival!

/ Korröfestivalens planeringsteam, Föreningen Korröfestivalen, Musik i Syd
Oversat til dansk af KE Kulhuse


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne