Kulturforslag fra Filmstriben: Kvinde på krigsstien


Kulturforslag af KE, Kulhuse


“Kvinde på Krigsstien” fra 2018:

Halla er en islandsk kvinde, der næsten kæmper sin egen klimakamp, hun erklærer krig mod den industri og de politikere, som truer med at ødelægge hendes land. Man kunne kalde det ”Klimakrig” (?)… Hun er en dygtig aktivist med en målrettet plan – undertegnede måtte et par gange holde vejret – af spænding.

Den storslåede islandske natur bidrager til at filmen er unik og intens – der er sågar musikalske indslag, som dukker op undervejs i filmen og understøtter stemningerne. Filmstriben beskriver det som: … at musikken bevæger sig ind i billedrammen

Undervejs dukker der uventede situationer op – slutningen er absolut værd at reflektere over sammen med par venner.

Link:
Kvinde på krigsstien


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne