Ugen der gik – Bl.a. med skattely og hjælpepakker


Af Bent, Odense

I denne tid hvor medierne mildest talt flyder over med Corona stof, glemmer man helt at glæde sig over at dækningen af USA s præsidentvalg i november, mellem de to ens partiers kandidater, stort set ikke er til stede i den udstrækning, som det plejer.

Normalt vælter det ind over os med alverdens “vigtige” detaljer om denne pseudo begivenhed. Nyhedsudsendelser og temaer og kommentarer og kloge mænds analyser af dette amerikanske cirkus er stort set fraværende. Herligt !!

Hvad der til gengæld heller ikke fylder meget er sidste uges forberedende invasion forsøg i Venezuela. Hvad er nu det for noget ? Var det nu bare to forvildede amerikanske elite soldater der tog en sejltur i en gummibåd ? Næppe.

Det bringer i hvert fald tankerne tilbage på USA s mislykkede, og CIA styrede, forsøg på i svinebugten i Cuba i 1961, at styrte Fidel Castro og det cubanske folks revolution. Her lykkedes det på fremragende vis at stoppe den 1500 mand store invasions styrke. Håber at Venezuela også kan modstå økonomiske sanktioner og anden chikane fra magthaverne i USA.

Ellers har den forløbne uge været præget af den løbende kommissions undersøgelse af Inger Støjberg og hendes liberale kumpaners menneske fjendske behandling af unge asylpar.

Og her til sidst lige en opsummering af de firmaer der har fået 261.000.000 kroner udbetalt af samfundets Corona hjælpe pakker.
Firmaer der har placeret sig i skattely lande. Altså firmaer der lovligt kan fuske sig til ikke at betale skat:

SYNOPTIK, SPORTSMASTER, BABYSAM, GATE GOURMET, LAGKAGEHUSET, EURO CATER og BC HOSPITALITY GROUP.

Selvfølgelig er det utiltalende at firmaer ikke vil bidrage til skatte kassen, og samtidig modtager hjælpepakker, men den helt store skurk er dog det system der laver lovene og tillader dette.

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater