Corona bag efter tanker 5 – Syndebukke


Læserindlæg af Bent, Odense

Når man hører hvad magthaverne i USA, via deres bugtalerdukker Trump og Pompeo, udtaler om udbredelsen og årsagen til den aktuelle Corona pandemi, giver det stof til eftertanke.

Der er travlhed med at finde syndebukke, her først og fremmest Kina der angiveligt skulle, bevidst eller ubevidst, have sluppet virus løs fra et laboratorium.

Hvad kineserne skulle have ud af at gøre dette i sin egen befolkning står hen i det uvisse, men at Kina som ret ny super kapitalistmagt er ved at indhente amerikanerne på alle økonomiske parametre, kunne jo være en af grundene til dæmoniseringen.

Næ, mon ikke det er USA s eget kyniske samfunds system, den helt ekstreme kapitalisme, der betyder at de ofrer deres egen fattige befolkning, hvad angår liv og helbred til Covid-19 sygdommen.

Samtidig bruges de evigt tilbagevendende økonomiske kriser til at tørre elendighederne af på de dårligst stillede med massearbejdsløshed og sociale nedture til følge.

Opfindelsen og brugen af syndebukke er velkendt.

Blandt vestlige landes magthavere har det gennem snart mange år været den muslimske tro og mennesker med mellemøstlig udseende, der får skylden for alle ulykker, der måtte ramme landene.

Senest med udlændigeminister Mattias Tesfayes udtalelser på hans facebook side om,  at det kun er de etniske danskere der har opført sig ordentligt i forbindelse med corona-virussen. Tesfaye nævner smittetallene fra den københavnske Vestegn som eksempel på at muslimer ikke overholder smitterådene.

Vil det sige at der slet ikke bor nogen etniske danskere på Vestegnen ?
Og:
Er et mellemøstligt navn virkelig et bevis på at man er muslim?
Nej, grunden til syndebukkerollen tildeles mennesker med mellemøstligt udseende, er at der langsomt skal opbygges en legal grund til at besætte, fastholde og bekrige disse folks hjemlande, på grund af store forekomster af olie, som vesten forbeholder sig retten til at stjæle.


Send et indlæg til KPnet: Skriv til redaktion@kpnet.dk

Se andre læserindlæg

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater