Arbejdsløse vil blive brugt som gratis arbejdskraft


Læserindlæg af Marianne Grann, Randers

Måske vi lige skal opfriske folks hukommelse.
I disse tider, hvor nogen bliver syge og voldsomt mange andre bliver arbejdsløse…..for arbejdsløse møder den lave ydelse efter 2 år og i den tid, vil de blive brugt som gratis arbejdskraft overalt hvor jobcentret kan sende dem hen……og med den krise der vil komme, vil vi igen og igen høre erhvervslivet pive, fordi de ikke kan få det til at hænge sammen, så min frygt er at hele dette cirkus med gratis arbejdskraft vil eksplodere …… såkaldt skjult erhvervsstøtte, til stor skade for de mennesker der havner i dette hul og lur mig om ikke rigtig mange ender der!

Eller som en sagde forleden, at Mette har “måske” tænkt sig at se på tingene (vil nok være klogt af hende, for ellers vil der jo være tusindvis af danskere, der opdager hva’ vi er mange der har råbt om i årevis…..at vores sikkerhedsnet er væk!)

Men desværre er jeg bange for, at intet bliver ændret, og mange flere vil ende i jobcentrenes møllehjul i årevis.

Send et indlæg til KPnet: Skriv til redaktion@kpnet.dk

Se andre læserindlæg


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne