Venezuela: Afvis lejesoldaternes indtrængning i vores land!

Amerikanske lejesoldaters forsøg på indtrængen i det nordlige Venezuela blev slået tilbage d. 3. og 4. maj. Den danske regering er tavs om krigshandlingerne og agerer skødehund for USA i NATO. For en måned siden sendte USA flådeenheder mod Venezuelas kyster og øgede de militære aktiviteter på USA’s baser i Colombia ved grænsen til Venezuela. Venezuela har mobiliseret til forsvar af grænsen.

KPnet har oversat den venezuelanske nyhedsportal ”Arbejdernes stemme” opråb om en international front mod imperialismen. Og opfordrer blandt andre den danske antikrigsbevægelse til at tage truslen om militær invasion af, eller statskup i, Venezuela alvorligt

Fra Folkelig Enhed – Revolutionære og Antiimperialister (UPRA) hedder det:

Afvis på det kraftigste lejesoldaternes indtrængning denne 3. og 4. maj på Macuto-kysterne i staten La Guaira og på Chuao-kysten i staten Aragua.

Denne gruppe af lejesoldater handler i USA’s og EU’s interesser. De to magter fortsætter deres klart terroristiske og destabiliserende plan mod den legitime Nicolás Maduro-regering, og mod et folk der fortsætter med at kæmpe og slås og som har den faste overbevisning ikke at lade sig slå tilbage, men at gå videre frem mod en stat, hvor arbejdere, bønder og organiserede fællesskaber kan opbygge et andet samfund.

Dette folk fortæller, til imperialismen og dens skødehunde, at vi med fast enhed vil fortsætte med at gå den revolutionære vej, der før eller senere fører os til den endelige sejr.

Og vi fortæller folkene, der som os modstår og kæmper en kamp, at vi går sammen og handler mod menneskehedens fjende, imperialismen.

Lad os fortsætte tilslutningen til at opbygge en international anti-imperialistisk front.

For den anti-imperialistiske enhed for folk der modstår og kæmper!

Caracas 4. maj 2020

Af Folkelig Enhed – Revolutionære og Antiimperialister (UPRA)

Tillæg

Billeder samt navne på de amerikanske soldater der er tilfangetaget i Venezuela, går deres gang på både sociale medier og i almindelige medier.

Her nedenfor vises et par af de billeder
2 amerikanske krigsveteraner, Luke A. Denman og Seth Barry, tilfangetaget ud for Araguas kyst

Se også Stop Terrorkrigen – Ud af NATO’s udtalelse fra 28. april
Stop krigene! Sæt gang i menneskelig og fredelig vækst:


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater