Protester i tyske byer efter højre-ekstreme mord – Nej til Naziterror!

Arbeit Zukunft, netavis for “Organisationen for opbygning af et kommunistisk parti i Tyskland” kommer i dag med denne opfordring til at bakke op om protesterne mod Naziterrror i Tyskland på baggrund af de seneste brutale højreekstremistiske mord i Tyskland med ni dræbte. En racistisk terror der har påfaldende lighed med myrderierne i moskeer i Christchurch i New Zealand og med Breiviks ekstreme angreb på ungdommen på Utøya i Norge

.

Naziterror i Tyskland er en realitet! Ni mennesker er myrdet i to barer i Hanau af brutal højreekstrem tysker

Deltag i de spontane samlinger mod højreorienteret terror i mange byer i aften! Forhør jer lokalt!

Efter de forfærdelige og åbenlyst brutale, hensynsløse mordangreb i går aftes (19. februar 2020) blev den “mistænkte” gerningsmand og “en anden person”, hans mor fundet død af politiet i hans lejlighed.

Først kom den sædvanlige pressedækning om uklar baggrund og motiv, med fortsat betoning af “Shisha-Barer”, med antydninger af opgør i et kriminelt miljø blandt de myrdede mennesker. Derefter kom den føderale anklager ud om morgenen den 20. februar med en rapport om det der allerede lå i luften – FAZnet:

“Om morgenen rapporterede dpa at ifølge informationer fra sikkerhedskredse var der fundet et tilståelsesbrev og en video. Begge vil nu blive evalueret. Rigsadvokaten har overtaget efterforskningen. Åbenbart har gerningsmanden, Tobias R, handlet ud fra højreekstremistiske motiver”.

I Bild var man ikke “distanceret” og bragte den drastiske overskrift “Gerningsmand myrdede ud fra højreradikale motiver”.

Her blev det også annonceret at gerningsmanden Tobias R. havde jagttegn. Våben og anden ammunition blev fundet i hans bil.

Vores medfølelse går til de dræbtes familier.

Højreradikal terrorisme er en skræmmende realitet!
Vi protesterer mod den konstante nedtoning og tolerance overfor nazisternes åbenlyse voldelige og terroristiske strukturer!

Oversat fra Arbeit Zukunft

Flyer mod Nazi terrorismen  udgivet af Arbeit Zukunft:


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater