Demonstrationer over hele verden: Ingen krig mod Iran!

Lørdag den 25. januar gik tusindvis af mennesker på gaden forenet om kravet – Ingen krig mod Iran – Træk tropperne ud af Mellemøsten. I mere end 200 byer verden over gik demonstranter på gaden i protest mod den herskende krigspolitik.
Se video fra protesten i København organiseret af Tid til Fred – Aktiv mod Krig

I København havde ’Tid til fred – Aktiv mod Krig’ kaldt til samling og aktion. Fra Rådhuspladsen gennem Strøget til Storkespringvandet. Fra Kongens Nytorv til krigsministeriet og videre til FredsVagten ved Christiansborg blev modstanden mod den danske krigspolitik – som den såkaldte aktivistiske udenrigspolitik rettelig er – markeret med taler, flyers og diskussioner. Træk alle danske tropper ud af Mellemøsten!

Dagen før – i fredags den 24.1 – demonstrerede mere end en million irakere i gaderne i Bagdad med krav om at USA forlader Irak, som krævet af det irakiske parlament ovenpå USA’s kriminelle likvidering af den iranske general Soleimani og Trumps trusler om sanktioner og konfiskation af irakiske oliepenge placeret i amerikanske banker.

Men det er bestemt ikke denne slags kritik af den førte krigspolitik, der findes plads til den danske presse. Tværtimod. 20 års dansk krigspolitik har for længst båndlagt mainstreampressen. Så skal man i dag have reelle oplysninger om situationen i Mellemøsten og andre steder, så må man søge til alternative medier. De dominerende medier er kun mikrofonholdere for den gængse og amerikansk- og NATO-styrede udenrigspolitik.

Men på gaden fik folk i går syn for sagen!

Se videoen for aktionen her

Se videoen om millionmarchen i Bagdhad her:


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater