Tag med på International Ungdomslejr 2020 i Berlin – Mod fascisme og imperialisme

I et af den politiske histories absolutte verdenscentre, Berlin, vil den internationale ungdomslejr mod fascisme og imperialisme finde sted i 2020. Lejren samler unge fra hele verden til debat, hygge, musik, sange og udvikling af hinanden og fællesskab – samt afskaffelse af kapitalismen.

På International Ungdomslejr i Mexico i 2018

Der vil være repræsentanter fra Mellemøstens generation af demokrati- og oprørsbølge, fra Latinamerikas nye generation af socialistiske tanker og folkelige opstande, fra Europas generation af unge mod nyliberale nedskæringer og reaktionær ensretning, og fra Afrikas generation for et opgør med fattigdommens kontinent.

Ikke siden træffet fandt sted i Danmark i 2006, har begivenheden været så tæt os.Lejren holdes hvert andet år på skiftende kontinenter, senest i Mexico City 2018.Derfra vedtog lejren en resolution hvor man gav hinanden håndslag på at arbejde for at:- Rejse kampen mod fascismen og imperialismen i alle vores aktiviteter- Kæmpe for afkolonialisering og for de befolkninger, der i det 21. århundrede endnu ikke har opnået frigørelse- Klargøre nødvendigheden af i hele verden at opbygge en demokratisk, antifascistisk og antiimperialistisk front. En front der kan forene ungdommens kamp overalt på kloden.

På lejrene er der altid en special stemning af solidaritet og nysgerrighed.Der er sange og kampråb, dybe analyser, og nye stærke venskaber og kammeratskaber opstår og vokser ud af aktiviteterne.

2020-lejren starter d. 31 juli og fortsætter frem til og med d. 9 august.

De internationale ungdomslejre afholdes hvert andet år i forskellige lande på forskellige kontinenter og støttes af CIPOML – Den internationale konference af marxistisk-leninistiske partier og organisationer.

Kontakt APK og Oktober Bogbutik, Vesterfælledvej 1, 1750 V., tlf. 50559930 for spørgsmål, tilmelding, pris, fællestransport mm.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater