Vores målsætninger: Resolution fra den 26. internationale ungdomslejr, Mexico 2018

Resolution fra den 26. internationale antifascistiske og antiimperialistiske ungdomslejr, der blev afholdt den 31. juli til 5. august 2018  i Mexico, i nærheden af Mexico City. De internationale ungdomslejre afholdes hvert andet år i forskellige lande på forskellige kontinenter og støttes af CIPOML – Den internationale konference af marxistisk-leninistiske partier og organisationer.

Vi vil arbejde for flere ungdomslejre, konferencer og nationale, regionale og internationale møder for den demokratiske, antifascistiske og antiimperialistiske verdensungdom. Derfor stiller den 26. internationale demokratiske, antifascistiske og antiimperialistiske ungdomslejr i Mexico 2018, sig følgende mål

Målsætninger for den 26. internationale demokratiske, antifascistiske og antiimperialistiske ungdomslejr

Vi vil

– Igangsætte en proces blandt verdensungdommen, som har deltaget her på lejren, frem mod dannelsen af en blivende international organisering for demokratiske, antifascistiske og antiimperialistiske unge.

– Promovere og deltage i det andet kvindemøde for latinamerikanske og karibiske kvinder som finder sted i Quito, Ecuador fra den 28. til den 30. september 2018.

– Markere den 12. august, den internationale ungdomsdag. Det er en vigtig dag at mobilisere til og en dag, hvor vi kan sætte ungdommens mest centrale spørgsmål på dagsordenen.

– Rejse kampen mod fascismen og mod krigen i alle vores aktiviteter

– Klargøre nødvendigheden af i hele verden at opbygge en demokratisk, antifascistisk og antiimperialistisk front. En front som skal være den akse , der kan forene ungdommens kamp overalt på kloden.

– Deltage i og mobilisere til initiativer, som denne ungdomslejrs deltagere tager i deres egne lande. På den måde vil vi styrke hver enkelt af vores organisationer.

– Kæmpe for afkolonisering og for de befolkninger, der i det 21. århundrede endnu ikke har opnået frigørelse.

– Den 26. september, som er 4-året for de 43 studerende fra Ayotzinapas forsvinden, vil vi gennemføre aktioner i alle vores lande for at rejse kravet om at få de 43 studerende at se i levende live og også de tusinder andre, der er forsvundet for den mexicanske stat.

– Vi står solidariske med ungdommens kamp både på det latinamerikanske kontinent og i hele verden.

Vores solidaritet går til de unge studerende i Nicaragua, som har kæmpet i tre måneder mod den undertrykkende politik ,der føres af Daniel Ortega-regeringen. Samtidig fordømmer vi imperialisternes indblanding. fordi vi er faste forsvarere af folkenes selvbestemmelse. Vi er overbeviste om, at arbejderklassen og folket i Nicaragua nok skal finde deres egen måde at overvinde den undertrykkelse og sociale udbytning, som de lige nu er underkastet.

Fotos fra den 26. internationale ungdomslejr, Mexico

Se også

Den 26. internationale antiimperialistiske og antifascistiske ungdomslejr i Mexico: Politisk udtalelse


KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

KPnet 19. august 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater