“Næste skridt” – Ny digtsamling af Kristian Dalgaard

På KPnet’s Skitseblog skriver en række digtere og forfattere, heriblandt Kristian Dalgaard. Fra hans hånd ligger nu en ny digtsamling, Næste skridt. Digtsamlingen fortsætter tråden fra hvad der kendes fra hans debutsamling Lykkelands lænker samt tråden fra hans arbejder på Skitseblog. Den ligner et godt bud på årets røde julegave. “Næste skridt” udkommer d. 30. november og vil blive anmeldt her på siden.

Kristian Dalgaards debutsamling, Lykkelands lænker, udkom på Oktober Forlag i 2013, og den blev godt modtaget af såvel læsere som anmeldere.

Om den skrev Allan Thomsen Valhøj i en lektørudtalelse at:
“Dalgaards digte minder meget om socialistiske forfattere som John Max Pedersen, Carl Scharnberg og ikke mindst Martin Andersen Nexø”
På KPnet anmeldte Peer Nørbo den med følgende konklusion:
“Det er en rigtig dejlig bog som giver håb, viser veje og med sin alsidighed kalder på både alvor, humor og frem for alt fornemmelsen af muligheder for forandringer, og vel og mærke, forandringer i fællesskab.”

Se hele anmeldelsen her 

I forbindelse med udgivelsen af Lykkelands lænker lavede vi et interview med forfatteren, se interviewet “Ud af den røde kultur-tørke”

På KPnet’s spørgsmål om hvad den nye samling byder på, svarer Kristian: “Med Lykkelands lænker ville jeg være med til at få røde kultur ud af en tørke-periode. Med Næste skridt vil jeg lave moderne automatiske vandingsanlæg og nænsomt gøde jordbunden for de politiske spirer der er.”

Næste skridt, digte af Kristian Dalgaard
Foreningen Oktober Forlag
105 sider, 130 kr.

Kan købes i Oktobers butikker fra 30. november og via info@oktobernet.dk. Prisen tillægges porto

Se også Skitsebloggen

Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne