AfD -“Alternative für Deutschland”- fryder sig over mordet på Kassels regeringspræsident Lübcke

(Artikel fra den kommunistiske netavis “Arbeit Zukunft”, Tyskland.)

Den 2. juni 2019 blev præsidenten for Kassel, Walter Lübcke myrdet med et skud i hovedet i sit hjem. Men det er tydeligt at Kassels regeringspræsident Lübcke i nogen tid befandt sig i AFD´s (“Alternative für Deutschland”s)og andre højreekstremisters søgelys. Skuddet skete på klods hold, Det er stadig uklart hvem der står bag mordet.

Det er skræmmende at Hessens politi meddelte at de ikke ser noget højreradikalt motiv. Hvordan kan de meddele det, når de ikke engang ved noget om forbrydelsen og morderen?

Ved en borgerforsamling i 2015 havde Lübcke forholdt sig til asylmodtagercentre og taget stilling imod højre hetzen. På det tidspunkt sagde han at Tykland var baseret på kristne værdier om hjælp i nød og næstekærlighed. Endvidere ”De der ikke repræsenterer disse værdier, kan til hver en tid forlade dette land hvis vedkommende ikke er enig. Det er enhver tyskers frihed.”

Siden da har han været et hadeobjekt for højrekræfter og fascistiske kræfter. På internettet blev der gentagne gange opfordret til at ”afstraffe” ham.
Han modtog mordtrusler. En overgang stod han under politibeskyttelse, men denne beskyttelse var afsluttet.

Nu efter mordet på ham hersker der blandt AFD og andre højre og fascistiske kræfter lys og glæde.

AFD, Kreis Dithmarschen postede f.eks. under henvisning til den uopklarede faldskærmsulykke vedr. FDP politikeren Möllemann i 2003 et indlæg på facebook ”mord?????. Han ønskede ikke at springe med faldskærm …”

Andre fulgte op på dette onde eksempel og kommenterede
” Aha, han har for en gang skyld gjort en god gerning” eller ”Og igen gennemført en god gerning” ledsaget af leende ikoner.
En anden kommentar :
”Død på grund af hjertessvigt ved skud i hovedet. Min medfølelsen er begrænset.”
Dertil tilføjet en humørikon med latter og flydende tårer.

Dette viser disse personers ulækre og voldelige holdning. Det er en trussel for alle progressive kræfter: Du er ikke sikker! Vi får dig!

De Junge Alternative Köln gennemfører skydetræning og hverver folk til det

Det passer sammen med at Junge Alternative Distrikt Köln” allerede i oktober på facebook berettede om en fælles skydetræning og indbød til yderligere træningsterminer.
For dem står det altsammen under mottoet ”Reker må væk”. Dermed menes der Kölns overborgmester mod hvem der blev forøvet et knivangreb af højre ekstremisten Frank S. den 17. oktober 2015, hvorved hun blev alvorligt såret.
Altså også her :
De der højlydt tager afstand fra ”knivstikkeren” bliver i forhold til flygtninge stemplet som flygtningeelskere og tilhængere af fascistiske flygtninge knivstikkere og mordere.

Det er skræmmende at Hessens politi meddelte, at de ikke ser noget højreradikalt motiv. Hvordan kan de meddele det,  når de ikke engang ved noget om forbrydelsen og morderen?

Det minder meget om drabet på Halit Yozgat som også skete i Kassel, hvor et medlem af efterretningstjenesten var i arbejde på en internetcafé, men angiveligt ikke har set eller hørt noget.
Dette minder også om de seneste måneders skandaler, hvor politiet fra Hessen har afsendt trusselsskrivelse til en advokat, der repræsenterede NSU -ofre. (NSU; The National Socialist Underground)
Derved kom det også frem at der i det hessiske politi findes et højreradikalt netværk som indbyrdes udveksler Hitler-billeder og tilmed har forbindelse til det højreradikale netværk, som er dannet i netværks klubben UNITER.

Og altid er der tale om en ”individuel gerningsmand” eller ”afviger”.

Det er blevet tydeligt hvad der nu er muligt i denne stat.
Det drejer sig ikke længere kun om fascistisk propaganda , men om vold og mord!

Vi kræver :
Forbud mod alle fascistiske organisatoner, herunder AfD!

Forbud mod fascistisk propaganda!

Lad os kæmpe sammen imod reaktion og fascisme!

 

Oversat fra “Arbeit Zukunft”, Tyskland:

AfD freut sich über Ermordung des Kasseler Regierungspräsidenten Lübcke (CDU)

“Arbeit Zukunft”, Tyskland udgivet af:
„Organisation für den Aufbau einer kommunistischen Arbeiterpartei Deutschlands“.

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne