Fascister får millioner i statsstøtte

Stram Kurs får efter folketingsvalget 2.1 million kr. om året i partistøtte til at forsætte med at sprede deres gift og provokationer. Det bliver til over 8 millioner kroner direkte fra statskassen, hvis det bliver den fulde folketingsperiode frem til et nyt valg om 4 år.

Rasmus Paludan, Stram Kurs på “valgturné” på Christiania omgivet af 50 betjente

Loven om partistøtte tvinger nu alle, der betaler skat, til at være med til at betale for åbenlys fascistisk propaganda, hetz og had-provokationer. Lige meget hvor meget man er imod deres politik og handlinger. Ifølge det borgerlige demokratis logik skal skattekroner også gå til et parti, der ikke bare prædiker had til en bestemt befolkningsgruppe, men ønsker dem udrenset og interneret og fængslet indtil de er udvist – nemlig muslimer. De annoncerer åbenlyst med en top-20-liste over folk, der skal udvises – gerne med faldskærm.

Stram Kurs vil have et have et etnisk rent Danmark. Om man er dansker, afgøres ifølge dem, alene af ens rødder og ens kultur/kristne sindelag. Kun jøder og folk der er adopteret hertil som spædbørn kan undtages. Der skal etableres et apartheidsystem med forskellige rettigheder, alt efter hvilken kategori af borgere, man efter Stram Kurs vurdering havner i.

Der skal etableres en stor politistyrke på 30.000 mand, der skal som det hedder ”bekæmpe de fremmede fjender og de danskere som hjælper dem med at undergrave Danmark”. De sidstnævnte kaldes for femte kolonne og er ofte udpeget som venstreorienterede, kommunister, feminister eller folk, der hjælper flygtninge, asylansøgere eller andre med ikke-vestlig baggrund.

I følge Stram Kurs er det nødvendigt med en stærk statsmagt med et stort voldsapparat indtil udrensningen af ikke-danskere er gennemført. Det skal kombineres med at alle danskere med det rette sindelag kan bære våben.

Disse hovedpunkter i Stram Kurs politik er alle hentet fra partiets eget program.

Det er synspunkter som disse Stram Kurs ikke bare får politibeskyttelse, men nu også direkte statsstøtte til at udbrede.

Forrige århundredes fascisme og nazisme havde jøderne som påskud for udrensning, undertrykkelse og krig. Vore dages fascister bruger muslimerne på samme måde.

For at bekæmpe fascismen er det helt afgørende at mødes og skabe enhed i arbejderklassen, i ungdommen og bredt i befolkningen på et ikke-religiøst grundlag om en fælles fremtid og fælles konkrete krav om arbejde, uddannelse, boliger og sociale rettigheder.

Læs APKs enhedsplatform:
Slut med arbejdsgiverpolitik – de rige skal betale! Enhedsplatform for fælles kamp

Og pjecen
”Solidaritet og fælles fremtid” – en progressiv asyl-, flygtninge-, indvandrer- og integrationspolitik.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater