Rasmus Paludan blev stoppet i Vollsmose

Torsdag eftermiddag sagde rygtet at den dømte racist Rasmus Paludan ville komme til Vollsmose i Odense for at tale på Bøgetorvet i Bøgeparken. Det skulle han ikke få lov til! Provokationen føltes ekstra stor, da lige præcis Bøgeparken for nylig har fået at vide at over halvdelen af lejlighederne skal RIVES NED pga. “Ghettoplanen” og aftaler mellem Odense kommune og boligselskaberne. At en dømt kriminel racist så skulle have lov til at tale, var en provokation for beboerne som var mødt talrigt frem i protest.


Improviserede taler blev holdt med megafon og små højtaleranlæg. Politiet var også mødt talstærkt frem, mindst tyve mandskabsvogne og måske over 100 betjente stod opmarcheret i geled, som om de skulle i krig. De virkede dog ikke særligt glade for at skulle stå i silende regn på en helligdag for at forsvare en kriminels “ret” til at “ytre” sig. Da Paludan endelig kom, (to timer forsinket) var der ikke mange der opdagede det.

Men nogen fandt en video på nettet, hvor man ser ham prøve at stige ud af bilen, men må opgive. Beboerne havde jaget ham væk, trods det massive politiopbud.Det blev en sejr for sammenholdet mod den åbenlyse racisme, ført af beboere som i forvejen kæmper mod at miste deres bolig. Rasmus Paludan så vi heldigvis ikke noget til, han kender kun til kamp mod udlændinge og de svage.

Ingen fascister – ingen racister i vores gader!

Læs også

Kan et kryds 5. juni stoppe fascister?
KPnet 29. maj 2019


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne